Annonse:
Daikin
Annonse:
Daikin

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Stemningsrapport fra SPU Jenter 17 år

J17 hadde sin andre SPU-samling 23. november og tross en del sykdom og forfall var det en fin gjeng som deltok.

Gruppen ledes i år av spillerutviklerne Pia Kristensen Moe og Knut Eindride Kristensen Moe som begge har lang fartstid innen håndballen. I SPU-sammenheng har de vært med som spillerutviklere og temaveiledere i Temaserien over flere sesonger og de er godt kjent i håndballmiljøet. I tillegg til å bidra godt i vår spillerutvikling er begge to dommere på fritiden samt at Pia sitter i Regionstyret.

Spillerutviklerne er kjent for sin glede for håndballen og den smitter over på jentene de trener. De sier at grunnet pandemien og nedstengingen av samfunnet, er det nok enkelte spillere som ikke har blitt sett. Derfor oppfordrer de trenere til å melde inn spillere de mener fortjener mer oppmerksomhet.  

Tirsdag 23. november ble SPU J17 sin andre samling gjennomført. Med godt humør og innsatsvilje jobbet jentene seg igjennom økten hvor de hadde fokus på kryssningspill. Jentene kunne ta med seg små detaljer som bidrar til at de ikke bare blir bedre som enkeltspillere, men som de også kan bruke til å inspirere lagvenninner i egen klubb.

Kanskje vil man se flere av jentene som deltar på SPU - på landsdelsamlingen som gjennomføres med Region Sør, helgen 10.-12. desember i Rakkestad. Innkalling til denne samlingen vil komme 1. desember.

Er du nysgjerrig på SPU 17 kan du finne innkallinger, aktivitetsplan og målsetninger her.