Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Rakkestad_RT_2018.jpg
Foto fra regional talentsamling 2018

Regional talentsamling

Region Øst arrangerer helgen 14.-16. juni 2019 en regional talentsamling for jenter og gutter født i 2004.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

NHF Region Øst i samråd med Rakkestadhallen Drift AS arrangerer helgen 14.-16. juni 2019 en regional talentsamling for jenter og gutter født i 2004. Fra våre utviklingsmiljøer på SPU 14 inviteres det ca. 100 jenter og ca. 60 gutter til denne samlingen. Spillerne betaler en egenandel på 1600,- for å delta på samlingen.

Spillerutviklerne vil gjennom inneværende SPU-sesong gjøre seg et bilde av spillerne når det gjelder motivasjon, innsats og grunnferdigheter. SPU-trenerne nominerer spillere på bakgrunn av sine vurderinger gjort på SPU-samlingene, og de nominerte utgjør en bruttotropp til samlingen i Rakkestad. Grunnet begrenset antall plasser vil bruttotroppen få en epost i starten av mai hvor vi ønsker opplysninger om spillerne er skadefri og om de har mulighet å delta denne helgen. Vi er klare over at mai måned er en travel tid med konfirmasjon for flere av de aktuelle deltakerne, og skulle du få invitasjon og ikke har mulighet å delta er det viktig for oss å presisere at det ikke vil ha betydning for deg i videre spillerutviklingsmiljø om du må takke nei.

Veien til toppen er meget forskjellig, men hos mange starter denne med SPU eller regional talentsamling. Målet med samlingen er å inspirere samt gi motivasjon, og bidra til at spilleren jobber videre i sine respektive klubber med å nå målene sine. Samtidig som det er et mål for oss i regionen å bli bedre kjent med spillere som er født i 2004, og fortsette kartleggingen til SPU 15, Bylag og Regionalt landslag.

Vi ønsker å informere om at den sentrale samlingen arrangert av NHF i starten av august er avviklet - som betyr at det vil ikke være noen uttak til spisset tiltak i august.