Annonse:
Verdiløftet
Annonse:
Verdiløftet

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

SPU J16-1.jpg
SPU 16-1 Foto: NHF

Oppstart for SPU 16 (født i 2006)

Det nest eldste spillerutviklingsmiljøet har nå gjennomført sine første samlinger denne uken.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

SPU G16 er denne sesongen én gruppe og de hadde sin første økt på tirsdag, mens det var J16 som kastet det hele i gang på mandag med to grupper. Sesongen 2022-23 ledes gutta av Espen Wangen og tidligere landslagsstjerne Magnus Jøndal, mens jentene har blir ledet av håndballkjenningene Janne Tuven og Randi Gustad. Med så mye god håndballkompetanse i trenerteamene rundt årgang 2006 er vi sikre på at det vil være seks inspirerende og engasjerende SPU-økter som møter de uttatte utøverne.

Artikkelen fortsetter etter bildet.

SPU J16-2.jpgFoto: SPU J16-2

SPU 16 vil med likhet med SPU 17 være utfordrende til REG-miljøet (Regionalt Landslagsmiljø) og av den grunn trener de med de samme temaene som er høyaktuelle i REG-sammenheng. De aldersbestemte landslagstrenerne hadde i august et møte REG-trenere og administrasjonen hvor man gjennomgikk de viktigste fokuspunktene for sesongen 2022-23. Tema og samlingsplan for jenter og gutter vil man finne her og vi oppfordrer klubbtrenere i årgangen til å ta turen til Ekeberg og overvære SPU-samlingene for å hente inspirasjon til klubbhverdagen.

Har du noen spørsmål vedørende SPU 16 kan klubbtrenere ta kontakt med følgende på regionskontoret:

Gutter 16: Tom Fokstuen på tom.fokstuen@handball.no
Jenter 16: Trine Sneeggen Fors trine.sneeggenfors@handball.no

Mer relevant informasjon som gjelder 2006-kullet publiseres på våre nettsider:

SPU: Vi skal ha to SPU-gruppe for jenter og én SPU gruppe for gutter. Samlingsplan og annen relevant informasjon vil dere finne ved å trykke her.

REG: Det vil være et REG-miljø for jenter 06 (07) og et for gutter 06 (07). Disse skal ha fire dagsamlinger i løpet av sesongen. Miljøene er i gang og mer informasjon finner dere ved å trykke her.