Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

SPU G14 Oslo_2223.jpg
SPU G14 Oslo

Oppstart av spillerutvikling 14 år

Mandag 10. oktober hadde to spillerutviklingsgrupper på 14 år sine første SPU-økter.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi er i gang med spillerutvikling for 14-åringer (født i 2008) - og gruppe J14 Oslo og G14 Oslo hadde sine første SPU-økter i sesongen 2022-23.

Det var gruppe G14 Oslo som kastet i gang SPU-sesongen for årgangen i Ekeberghallen denne mandagen. Den gruppen ledes av våre spillerutviklere Jørn Rune Andersen og John Beyer. Gruppen til Jørn Rune og John består gruppen av spillere fra Bækkelaget, Vestby, Bjørndal, Kjelsås/Korsvoll, Nesodden Håndballklubb, Ski Håndball, Vålerenga, Langhus og Oppegård.

Artikkelen fortsetter etter bildet.imagedwkaq.pngFoto: SPU J14 Oslo

Rett etter at G14 Oslo avsluttet sin første samling, entret J14 Oslo banen på Ekeberg. Den gruppen ledes av spillerutviklerne Roger Larsgård og Kåre Olsen. I sesongen 2022-23 vil Roger og Kåre ha spillere fra klubbene Hasle-Løren, Monolitten, Njård, Ullern, Vålerenga IF, Årvoll IF og Korsvoll IL i gruppen sin. Spillerutviklerne kunne fortelle at de hadde gode økter hvor både spillere og klubbtrenere som møtte var fornøyde med å være i gang.

Vi har på første økt på SPU 14 fokus på Kast og mottak hvor vi denne sesongen tar i bruk de nye utviklingsøktene i spillerutviklingstrappen. Vi anbefaler alle klubbtrenere i årgangen til å ta en titt på disse øktene. Her finner dere video, riss og tekst til hver øvelse med tydelige øvingsmomenter under de ulike temaene. Disse øktene kan dere finne her.

Sesongen 2022-23 vil vi ha fire guttegrupper og ni jentegrupper. Vi jobber med å få i gang alle gruppene og vi oppdaterer aktivitetsplanen til gruppene fortløpende her.