Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2019_Regional_Talentsamling.jpg

160 fornøyde spillere

Helgen 14.- 16. juni 2019 ble årets talentsamling gjennomført i Rakkestad med rundt 160 deltakere født i 2004.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Region Øst arrangerte samlingen sammen med Rakkestadhallen AS. Til sammen møtte 160 spente ungdommer opp i Rakkestadhallen fredag 14. juni. I tillegg til mange deltakere hadde vi trenere, målvaktstrener, fysisk trener og ledere tilstede denne samlingshelgen.

2019_Regional_Talentsamling3.jpg

Spillerne ble delt i sju grupper og alle startet fredagen med en håndballøkt. I tillegg sto mental trening på programmet for alle våre utøvere med Anne Gommerud som foredragsholder. Her hadde vi ekstra fokus på hvordan man jobber med sine egne mål, og hvordan ta styring over egne tanker i treningshverdagen. Fredagskvelden hadde man også tid til å være sosial i det flotte uteområdet til Rakkestadhallen.   

2019_Regional_Talensamling4.jpg

Lørdagen bestod av en håndballøkt for alle grupper. I tillegg hadde gutta en fysisk økt mens jentene hadde en økt med Rakkestad turn. Turntrenerne hadde ekstra fokus på koordinasjon og kroppsbeherskelse, og noen av oppgavene krevde samarbeid innad i gruppen, noe som løste opp alle gruppene med latter og lave skuldre. Lørdag kveld åpnet kinosjefen i Rakkestad sine lokaler slik at vi kunne se landskampen mellom Norge og Spania på storskjerm. Selv om Norge gikk på et tap var stemningen like god når vi forlot kinoen.

2019_Regional_Talentsamling5.jpg

Søndagen bestod også av en håndballøkt for alle. Denne dagen var det guttene som hadde en økt med Rakkestad turn og jentene hadde en fysisk økt. Midt på dagen hadde spillerne inspirasjonsforedrag med våre regionale trenere. I tillegg hadde vår fysiske trener Ida Wernersen et fremlegg om treningsbelastning, eierskap i egen utvikling og viktigheten av restitusjon – både for å prestere, men også for å holde seg skadefri.

2019_RegionalTalentsamling2.jpg

Alt i alt har vi hatt en kjempehelg med mange motiverte spillere og mange flinke ressurspersoner. Vi takker Rakkestadhallene AS for godt samarbeidet denne helgen.