Annonse:
Daikin
Annonse:
Daikin

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Målvaktsprosjekt (04 - 06)

Beskrivelse av tiltak
Hovedmålet for prosjektet er å bevisstgjøre målvaktene i planlegging og kartlegging av sin egen hverdag. I tillegg til teknisk og taktisk målvaktstrening vil de få en innføring i ernæring, mental trening, fysisk trening og bevegelighets- og koordinasjonstrening. Dette prosjektet har levert målvakter til yngre landslag hver eneste sesong. Målvaktene som deltar følges opp med fem fellessamlinger i tillegg til klubbesøk.

Påmelding / uttak
Det er et ønske at målvaktene som søker på dette prosjektet har et brennende ønske om å lære mer og bruke tid på håndballen. Ut fra søknadene vil det plukkes ut tolv lovende målvakter i alderen 14-16 år, seks jenter og seks gutter.

NB! Vanligvis legger vi ut informasjon om hvordan målvakter kan søke på nettsiden, i tillegg til at det sendes en e-post til klubbene i oppstarten av sesongen. Vi ble nødt til å avlyse Målvaktsprosjektet i sesong 2020-21, og vil derfor legge forrige sesongs søknader til grunn. Regionen ser på en mulighet for å invitere nye målvakter til et Målvaktsprosjekt light som vi gå over to samlinger. Mer informasjon om dette kommer.

Her finner du uttaket for sesonge 2019/2020.

Her finner ut uttaket fra sesong 2018/2019.

Retningslinjer for deltakelse på samling
På grunn av koronasituasjonen vil målvaktene til sesongens Målvaktsprosjekt bestå av de 12 som ble tatt ut i sesongen 2020-21. Det ble tatt ut seks jenter og seks gutter født i 2006-2004. 

Forutsetningen for at de som fikk tiltelt plass i fjor beholder plassen sin, er at de ikke har sluttet og at de fortsatt vil delta på Målvaktsprosjektet.

Priser for tiltak
Det er en egenandel pr. målvakt som blir tatt ut og dette faktureres klubb.