Annonse:
Daikin
Annonse:
Daikin

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Målvaktseminar (05-09)

Beskrivelse av tiltak
Norges Håndballforbund Region Øst (RØ) arrangerer et eget målvaktseminar, hvor alle temaene er rettet mot målvaktspill og trening. 

Seminaret gjennomføres 19. desember 2021 for målvakter i alderen 12-16 år og det er en økt pr. gruppe. Det er plass til ca. 120 målvakter på dette seminaret; 60 målvakter i aldersgruppen 12-13 år og 60 målvakter i aldersgruppen 14-16 år. 

Regionen henter inn trenere med god erfaring i å trene målvakter i den aktuelle aldersgruppen samt aktive målvakter som spiller håndball selv. Målvaktene vil dermed få inspirasjon og tips til øvelser man kan jobbe videre med i egen klubb.

Påmelding / uttak
Det er førstemann til mølla prinsipp, hvor den enkelte spiller melder seg på selv, og det gjøres ikke uttak av hverken region eller klubb. Informasjon om påmelding finner du her.

Retningslinjer for deltakelse på samling
En forutsetning for deltakelse er at dette er utøverens eneste aktivitet denne dagen. Vi ønsker ikke at spilleren går på egen klubbtrening eller kamp samme dag. Dette grunnet totalbelastningen for utøveren. En annen forutsetning for deltakelse er at spilleren er skadefri, og kan delta for fullt på samlingen, samt orke en lengre trening denne dagen.

Utøverne må møte opp i god tid før samlingstart og ha med seg ball og drikkeflaske.

Priser for tiltak
For de spillerne som melder seg på vil det komme en egenandel per spiller. Det vil komme mer informasjon om dette ved invitasjon til tiltaket.