Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Samarbeidspartnere

Oversikt over Region Øst sine samarbeidspartnere

Scandic.jpg

Hotellavtale for håndballfamilien

Scandic tilbyr sportspriser på nærmere 90 hoteller rundt om i Norge, både små og store steder, og med kort avstand til sports- og fritidsanlegg.
Velkommen til behagelig overnatting, rask surfing og døgnåpen shop.

Scandic - ditt sportshotell
Scandic støtter håndballen. Derfor har vi lansert et konsept som gir dere som klubb eller idrettsforening flere fordeler når dere bor på våre hoteller

Avtale - bookingkode D000037514 
for lagene i NHF Region Øst

  Bransje: Hotell

Nettside: www.scandichotels.com
E-post:    sgd.no@scandichotels.com

 

BK_logo_orange_2022.png

Markedsmateriell til klubben din!

BK er en vesentlig stor aktør i markedet som omhandler firmaprofilering, premier, idrettsprofilering og lignende. Trenger din klubb å handle inn premier, give-aways, klappeballonger eller lignende, da er BK ett rett valg for deg.

De er også store på utforming og leveranser av trykksaker og profilering på idrettstøy. De hjelper deg gjerne med trykk av tall og reklame på drakter og lignende i henhold til reglement.

Miljø og bærekraft.

Bedriften har tatt steget ut og satt stort fokus på miljøet rundt seg. De ønsker at bedriften får en renere energi, noe som gjør at de bl.a. har installert 5000m2 med solcellepanel. Faktisk så mange som 1604 stk. For å ta en enkel sammenligning, gir det nok strøm til 25 stk. eneboliger. BK har redusert strømforbruket med hele 40%.

BK er både ISO 9001 / ISO 14001 sertifisert, og i tillegg er de FSC godkjente. De er Miljøfyrtårnbedrift, Svanemerket, Grønt Punkt, Etisk Handel Norge, Trykt i Norge sertifisering, samt medlem av Norsk Industri og Fellesforbundet.

 

Bransje: Idrettsprofilering/Premier
Nettside: www.bk.no
E-post: Tom Ivar Arntsen 

Hummel hummel er vår leverandør av klær og idrettsutstyr til ansatte, styret, regionslag, trenerapparat i regionen med mer.

Leverandør av NHFs offisielle nettbutikk.
 

Nettside:www.assistco.no

Klær og annet håndballutstyr

IØR.PNG

Idrettsreisespesialisten med over 30 års erfaring gir deg trygghet og kvalitet.

NHF Region Øst anbefaler Indre Østfold reisebyrå når det kommer til bestilling av treningsleire og spennende turneringer rundt omkring i Europa.

 

Sportspriser til klubber og lag
Norges Håndballforbund og SAS Norge har inngått en trafikkavtale som også regioner og klubber kan benytte seg av. SAS Sportspriser kombinerer høy fleksibilitet med rabattert pris. De er utviklet og tilpasset idretten i samarbeid med Idrettsforbundet, særforbund, klubber og lag.

Høy fleksibilitet kombinert med rabattert pris!
SAS sine spesialtilpassede sportspriser skal dekke alle behov du har som idrettsutøver og leder. Dette er billetter til lave priser med alle de fleksible fordelene du trenger. Du kan for eksempel ta med deg inntil 2 stk. bagasje à 23 kg kostnadsfritt. Skipose, sykkel eller golfbag med maksvekt 23 kg kan inngå som en av disse. Det er også full refusjon inntil 1 dag før avreise. I tillegg til alt dette opptjener forbundet/klubben/laget ditt SAS Credits på hver reise som igjen kan brukes til nye reiser.

Sportsprisene gjelder innenlands i Norge, Sverige og Danmark, samt til våre destinasjoner i Skandinavia, Europa, USA og Asia. Du kan velge å bestille reisen én vei eller tur/retur (USA og Asia kun tur/retur). Mer informasjon på:

eller hos ditt reisebyrå.

Slik bestiller du:
For å bestille SAS sportspriser må du være medlem av et idrettslag tilsluttet Norges Idrettsforbund, og reisen må være i idrettssammenheng. For å få tilgang til sportsprisene trenger forbundet/klubben en bedriftskode (CMP-kode). Dette får man ved å bli SAS Credits sportskunde her

Bestilling kan også gjøres hos SAS på tlf. 05400 eller hos et reisebyrå. Husk å oppgi regionskoden HAND096

Du kan ha behov for å endre reisetidspunkt, endre navn i bestillingen, ta med ekstra bagasje eller arrangementet kan bli avlyst. SAS Sportspriser tar høyde for dette.

Samarbeidspartner til NHF Region Øst og tilbyr busstjenester til klubber og lag i regionen.

Nettside: tide.no/handball

Samarbeidspartner og leverandør av sportsmedisinsk utstyr til NHF Region Øst.

Nettside: Assistco.no

Mobile Fredrikstad

Hos Mobile Fredrikstad finner du et stort utvalg og gode tilbud på nye og brukte biler. De er autorisert merkeverksted for Citroën og Opel, men tar også reparasjoner, service og EU-kontroll på alle bilmerker. 

Nettside: https://mobile.no/forhandlere/mobile-fredrikstad