Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hege Sletner_Tindlund_Vinner.jpg
Foto: Privat

Vi gratulerer Hege med VM-billetter

Vinneren av konkurransen i forbindelse med infomøtene for neste sesong er kåret.

Denne uken er det avholdt tre møter, der vi har presentert neste sesong for klubbledere. På første del var også trenere med, slik at vi sammen skal kunne forberede sesongen 2024-25 på best mulig måte.

VI GRATULERER HEGE SLETNER FRA TINDLUND MED TO BILLETTER TIL Norges åpningskamp 15. januar

Hege er nestleder i Tindlund IF, og deltok på møtet onsdag kveld. Hun synes det var artig å vinne konkurransen – og gleder seg allerede masse til å se kamper i Telenor Arena. Hege har ansvaret for arrangement i klubben sin, og er lagleder for junior- og damelaget.

Ved påmelding fikk alle muligheten til å løse en oppgave, som gikk ut på å finne en sum på hva laget i casen vil koste kommende sesong dersom alt i historien stemmer. Dette var en G13-gruppe, som meldte på to lag til seriespill. De ble også med på Temaserien og Gutteturneringen. Det var i utgangspunktet 18 spillere ved sesongstart, men utover i sesongen traff de på en del utfordringer.

I tillegg la vi inn en liten tvist og to tilfeller av mulig feil bruk av spillere.

Vi fikk mange gode svar som ikke nødvendigvis endte med summen, men andre digresjoner og tanker. Her er to eksempler:

Kostnaden kan ikke vurderes, fordi de mister spillere p.g.a. belastningen de får. Det å miste barn, for at en sikter for høyt, lønner seg stort sett aldri. Så svaret er at det ikke kan verdivurderes.

Den største kostnaden er overbelastning på spillere (og støtteapparat) som kan ende med skader og mindre motivasjon. Som følge av dette mister vi også spillere. Ut over dette skaper alle omberamminger uro og slitasje både på egne ressurser (trenere, foreldre, hallvakter etc.) samt for motstanderlagene som også blir påvirket.

Summen vi skulle frem til, var kr. 38.870,-.

På siste oppgave, var det som forventet flere ulike svar.

Først spurte vi om hva konsekvensen er når en part legger inn protest-innsigelse (som det heter fra neste sesong av) på bruk av spillere?

Her er det enkleste svaret at dersom den er lagt inn på riktig måte og gebyret på kr. 750,- betales, vil seier tilkjennes laget som protesterer og kampens resultat settes til 0-0, dersom det vinnende laget benyttet spillere som ikke var spillerberettiget.

Deretter spurte vi om motstander i siste nevnte nivå 2-kamp vil få medhold i sin protest-innsigelse? Det vil si den siste kampen nevnt i historien. Her vil motstander ikke få medhold, da det spilles en nivå 1-kamp samme dag – og det kun var én spiller (målvakt) som spilte begge kampene.

Klokkeslett spiller ingen rolle når kampene spilles samme dag. En liten tvist der altså ;-)