Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

RT_2023.jpg

Påmelding til Regional storsamling

Regional storsamling for jenter og gutter født 2009 går av stabelen 21.-23. juni. Påmeldingen åpner i uke 16.

NHF Region Øst inviterer til Regional storsamling for jenter og gutter født 2009. Samlingen arrangeres 21. - 23. juni 2024 i Langhus og Ski.

Det vil bli delt opp i to bolker med grupper - hvor noen utøvere skal trene fredag/lørdag og noen utøvere skal trene lørdag/søndag.

Gruppene blir satt sammen etter at påmeldingen er avsluttet, og informasjon om dette vil bli sendt utøvere ca. 14 dager før samlingen.

Påmelding

VIKTIG: Denne gangen foregår påmeldingen via Min idrett. For å få meldt på en spiller gjennom dette systemet, må man velge sitt barn og ikke seg selv når man logger seg inn. Deltakeren må være medlem av en klubb. Dersom du som foresatt ikke får velge klubb er det fordi du/barnet ikke er medlem.

Opplever du andre problemer, kan det lønne seg å bytte nettleser, og gjøre påmeldingen via data og ikke mobil. Betaling av egenandel gjøres ved påmelding.

Denne påmeldingen gjelder kun for utøvere som har deltatt på SPU 14 sesongen 2023-24. De ulike påmeldingene åpnes:

Påmelding målvakt gutter: åpner 15. april kl. 18:00 klikk her
Blir det fullt kan du sette deg på venteliste her.

Påmelding målvakt jenter: åpner 15. april kl. 18:00 klikk her
Blir det fullt kan du sette deg på venteliste her.

Påmelding utespillere gutter: åpner 17. april kl. 18:00 klikk her
Blir det fullt kan du sette deg på venteliste her.

Påmelding utespillere jenter: åpner 18. april kl. 18:00 klikk her
Blir det fullt kan du sette deg på venteliste her.

NB! Dette er dagsamlinger uten overnatting.

Alle utøvere må ha med seg matpakke/drikke og frukt selv. Det er viktig at alle har med seg dette for å kunne yte bra innsats under hele samlingen!

Det er satt av plasser til 330 deltakere, 210 jenter og 120 gutter (inkl. målvakter)

Mål og fokus med samlingen er å tilby spillerne treningsøkter av høy kvalitet. Våre regionale trenere og spillerutviklere er ansvarlig for å lede og gjennomføre treningsøktene.

Region Øst dekker en del av den totale kostnaden ved samlingen, men det kommer en egenandel på kr. 1000 pr påmeldte spiller. Dette dekker halleie, trenerressurser og t-skjorte til deltagerne.

Vi ønsker at alle, uavhengig av økonomisk situasjon, skal ha mulighet til å melde seg på. Det er i den sammenheng mulighet til å søke om fritak fra egenandelen. Ta kontakt med Tom Fokstuen (tom.fokstuen@handball.no) for ytterligere informasjon (alle henvendelser behandles konfidensielt).