Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

REMA1000Håndballskolen_2024_Oppsal.jpg
Oppsal arrangerte REMA 1000 Håndballskolen i vinterferien

Moro på håndballskole i vinterferien

Forrige uke ble REMA 1000 Håndballskolen gjennomført 15 steder i regionen - hvor over 600 barn deltok.

Nok en gang ble REMA 1000 Håndballskolen arrangert – hvor mange barn har fått lære verdens morsomste ballspill. Tilbakemeldingene fra klubbene vitner om at gjennomføringen har vært en suksess. Her kan du lese noen av dem:

Bærums Verk Hauger

REMA1000Håndballskolen_2024_BVH2.jpg

Vi i Bærums Verk Hauger arrangerte tre fantastiske dager med håndballskole i vinterferien! Store og små barn fikk muligheten til å utvikle håndballferdighetene sine gjennom tekniske øvelser, spill, lek og konkurranser. Vi hadde felles lunsj og fruktpauser sammen hver dag, og leker, øvelser og konkurranser også uten håndball.

REMA1000Håndballskolen_2024_BVH.jpg

De eldste barna på håndballskolen gjorde en flott innsats som rollemodeller for de minste barna, og hjalp til med gjennomføringen av enkelte øvelser. Tusen takk for flott utstyr fra NHF og frukt fra REMA 1000.

Korsvoll

I vinterferien hadde vi 60 barn i alderen 6-12 år på håndballskole i Korsvoll Flerbrukshall. Håndballskolen var som i fjor vinter fulltegnet lenge før påmeldingsfristen.

Mandag morgen startet på litt uvant måte med besøk fra både TV2 og NHF, som skulle lage hhv. nettsak og innlegg til Instagram om håndballskolen. Se filmen på Instragram her. I tillegg delte vår lokale REMA 1000-kjøpmann ut baller og t-skjorter etter hvert som barna ankom hallen. Da vi startet aktiviteten, var de med i hallen for filming og intervjuer. 

Barna ble delt opp i 3 grupper etter alder og aktiviteten ble ledet av 9 av klubbens unge voksne og ungdommer; noen erfarne både som håndballskoletrenere og trenere for yngre lag i klubben og noen som var helt nye i trenerrollen. Trenerne byttet også på å ha ansvar for frukt- og lunsjserveringen.

Onsdag ettermiddag avsluttet vi som alltid med en turnering med aldersblandede lag og nystekte vafler. 

Oppsal

REMA1000Håndballskolen_2024_Oppsal2.jpg

Vi har hatt 3 veldig fine vinterferiedager med REMA 1000 Håndballskole i Oppsal Arena! 60 ivrige barn mellom 7 og 12 år har vist fantastisk innsatsvilje gjennom alle dagene!

Oppsal sine REMA 1000 ligaen-spillere har vært instruktører. I tillegg har Oppsal sin hovedtrener Henrik Wilhelmsen hatt ansvaret for opplegget og gjennomføring. For barna så er det gjevt å ha sine forbilder som trenere disse dagene. Og dette gir utvilsomt økt motivasjon til å spille håndball gjennom året. 

Forhåpentligvis har barna fått noen gode tips til ferdighetsutvikling gjennom nye øvelser og tekniske råd disse dagene. Oppsal Håndball ser frem til nye spennende håndballskoler i tiden fremover. Neste mulighet er første og siste uken i sommerferien. Vi ønsker da alle barna hjertelig velkommen tilbake!

Hauerseter

REMA1000Håndballskolen_2024_Hauerseter.jpg

Vi i Hauerseter har for første gang arrangert REMA 1000 håndballskolen i vinterferien. Det har vært en god opplevelse for klubben, instruktører og deltakere. Vi hadde hele 46 påmeldte barn spredt i alderen 6 til 12 år. Deltakere ble delt opp i grupper etter alder og nivå. Til lunsj fikk de servert påsmurte skiver, havregrøt og frukt.

REMA1000Håndballskolen_2024_Hauerster2.jpg

Som instruktører hadde vi idrettselever fra 2. klasse på Hvam vgs. Her fikk de virkelig testet lederferdighetene de utvikler i faget treningsledelse. Instruktørene var gode til å skape samhold, trivsel og inkludering blant alle deltakerne! De la opp til en tredelt dag, med en morgenøkt, lunsjpause, så en økt til. For å skape variasjon ble det også lagt opp til litt frilek, felles oppvarmingsdanser som "follow the leader" og "prrrum". Deltakerne fikk på denne måten fokusert på utvikling og mestring, men også variasjon som skaper god motivasjon. 

Det har vært tre fine dager med håndball. En flott deltaker gruppe og dyktige instruktører. Vi gleder oss til neste år:-)

Haga

REMA1000Håndballskolen_2024_Haga.jpg

Med egen hall kom muligheten til å arrangere REMA 1000 Håndballskolen og i vinterferien deltok 22 barn i RSA-hallen. Ved hjelp av instruktører fra våre G16 og J15-lag ble det tre aktive og hektiske dager.

Takk til ivrige barn og engasjerte instruktører. Vi håper på enda flere deltakere ved neste anledning.

Lillestrøm

Håndballskolen i Lillestrøm ruller for fullt og det er en gjeng med snille hyggelige barn. Det er alltid gledelig når vi får med mange gutter - det er tilfelle også nå i vinterferien.

60 påmeldte barn og fulltallig oppmøte alle dager er meget hyggelig. Foruten håndballtrening er det sosiale i fokus. Det er helt klart mange barn med mye empati. At en og annen velger frisøryrket er jeg helt sikker på. Instruktørene stiller velvillig opp som modeller når barna ønsker å lære seg nye fletter, eller teste nye måter å sette opp hår på. Instruktørene som var med på årets håndballskole er spillere fra Lillestrøm sitt 2. divisjonslag, rekruttlag og en spiller fra Romerike Ravens.

Med barn fra flere forskjellig klubber i nærområdet har flere fått nye venner og skapt samhold på tvers av klubber. Den siste dagen ble avsluttet med turneringsspill.

Rolvsøy

REMA1000Håndballskolen_Rolvsøy2.jpg

Håndballskolen gikk bra selv om vi var litt få, det ble 14 totalt: 8 gutter og 6 jenter. Vi fikk hjelp av Isak og Mounir fra Halden Topphåndball mandag og tirsdag så det var stas. Ellers hadde vi med 4 ungdommer fra klubben i tillegg til hovedtrener som gjorde en flott jobb med barna. Virket som alle hadde noen fine dager, og det var en fin gjeng som gikk godt i sammen og så har de forhåpentligvis lært litt. Flere som uttrykte at de ønsket å komme tilbake.

Oppegård

Vi har hatt en håndballskole som gikk veldig bra, og hvor vi endte opp på rundt 40 deltagere i alderen 8-12 år). Tilbakemeldingene fra et stort antall foreldre er at dette har vært morsom og lærerik uke.

Spillerne ble denne gangen fordelt på to grupper hvor instruktører fra de eldre lagene styrte hver sin gruppe. Instruktørene har kost seg i jobben og kommet med mange gode råd og tips. 
Øktene har vært varierende med fokus på ulike temaer som; skudd og skuddteknikk, forsvar og angrepsteknikk. Det hele ble avsluttet med skudd mot skuddrader som alltid er kjempemoro.

Lunsj og frukt har blitt servert i kantina, hvor alle fant noe de likte. Alt i alt har det vært en super håndballskole og et veldig populært tiltak i vinterferien.

Ull/Kisa

REMA1000Håndballskolen_2024_UllKisa.jpg

En flott REMA 1000 håndballskoleuke er gjennomført i Jessheimhallen. Håndballskolen var fullbooket, og 40 barn koste seg med masse aktivitet, håndballspill og nye vennskap. Tusen takk til flinke trenere og alle barna som var med.