Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Intersport 4er 640.jpg

Intersport 4’er runde 5 er publisert!

Lørdag 2. mars spilles sesongens nest siste runde for 8- og 9-åringene. Kampene er publisert.

Kampene er nå tilgjengelige i appen Min Håndball, samt på handball.no.

Last ned appen og legg til dine favorittlag – alle kan gjøre det; både trenere, lagledere, foreldre, besteforeldre, søsken og andre supportere.

13 arrangørklubber er klare til å lage flotte rammer for både 8- og 9-åringene i Intersport 4'er runde 5.

Klubbene jobber bra med rekruttering! I denne runden er det hele 105 flere 8-års lag med, enn i sesongens første runde! Det er fortsatt et stykke igjen til rekorden på 360 (fra i fjor) - men 320 lag er gøy!

TRENERE:

Husk å ta med ferdig utfylte spillerlister, det letter jobber for arrangørklubbene, som ofte gir tilbakemelding om mange lag som glemmer listene. Det skaper en del unødvendig kø ved ankomst. Selv om det ikke er felles innmarsj alle steder, kan lagene presenteres på andre måter. I tillegg er det viktig å ha oversikt ved en evakuering.

Vi ber alle lag som er ferdige klokken 13:20, om å komme seg raskt ut av hallen – slik at det blir enklere for arrangøren å gjøre klart til kampene på ettermiddagen som starter klokken 14:15. Ikke minst av hensyn til parkering.

All informasjon om Intersport 4’er runder, finner du her – med blant annet regionale tilpasninger, som spilletiden på 1 x 15 minutter.

Det er ledig plass i en av klassene. Send en e-post til anki.lian.spanic@handball.no dersom dere ønsker å ha med flere lag:

  • J09: En ledig plass lørdag i Stil Arena / Langhus - formiddag

Som trener eller lagleder (og gjerne foreldre og besteforeldre) må du sette deg godt inn i Spillereglene for 4’er håndball

Her i Region Øst, er spilletiden 1 x 15 minutter. Merk spesielt Regel 5: Spilleregulerende regler.

VIKTIG:

  • Vær forberedt – kom i god tid slik at alle spillerne får være med på eventuell presentasjon eller felles oppvarming som enkelte arrangører ønsker å gjennomføre
  • Maks åtte spillere på hvert lag, men jo færre innbyttere, jo bedre for alle 
  • Det holder med maks to lagledere pr lag på benken
  • SPILLERLISTEN (Intersport 4’er runder) bør fylles ut på forhånd og leveres til arrangøren ved ankomst. Spillerstall i TA benyttes ikke på dette nivået. Spillerlistene er også sendt på e-post til klubben din
  • Barnehåndball foregår på barnas premisser – alle trenere, lagledere, klubbledere og foreldre bør vite om BARNEHÅNDBALLENS RETNINGSLINJER
  • Ingen skal notere antall scorede mål. Verken arrangør, lagledere eller foreldre. Det har ingen hensikt i 4’er håndball
  • Følg med på Facebook-siden vår: Norges Håndballforbund Region Øst
  • I alle klasser i Intersport 4’er runder (J08, J09, G08, G09) benyttes ballstørrelse 00/mikro - Dette er arrangørens ansvar, men alle lagledere må bidra til at korrekt ball brukes i alle kamper!

Synes du arrangørklubben dere besøker fortjener tittelen «Sesongens beste arrangør av 4’er runde»? Husk å stemme! All informasjon om konkurransen finner du i hallen, og på våre nettsider og Facebook. 

NETTVETT – HVA ER GREIT OG IKKE?

Vi må alle følge retningslinjer fra Norges Idrettsforbund. Dette gjelder særlig dere som er involvert i barneidrett. I dag tar vi bilder og videoer oftere enn før, men det er mye vi må tenke over før vi tar opp mobilkameraet. Det er alltid viktig å ha respekt for andre menneskers rett til personvern. Noe som er greit for en - er ikke alltid greit for en annen. Andre kan ha særlige grunner for at de ikke ønsker å bli tatt bilde eller video av – for eksempel at de bor på hemmelig adresse.

Hovedregelen i norsk idrett er at det ikke skal strømmes eller filmes fra klasser yngre enn 18 år. Verken til eget private album, eller i sosiale medier – og det skal alltid hentes inn samtykke fra foresatte før publisering. Informer derfor alle foresatte, trenere og lagledere godt, slik at vi unngår uheldige episoder.

Påmeldingsfristen for den siste runden i sesongen 2023-24:

Runde 6: 13. mars  |  Spilles 13. eller 14. april 2024