Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kast ballen 2023_Sogsti skole 3A.jpg
3A ved Sogsti skole er nasjonal vinner av Kast ballen-konkurransen 2023.

Nasjonal vinner av Kast ballen-konkurransen

Det ble full jubel i klasserommet til Sogsti 3A, da de fant ut at de vant den nasjonale Kast ballen-pokalen.

Klassen var i høst med på Kast ballen, hvor vi i Norges Håndballforbund har introdusert flere barn til lek med ball på over 500 skoler over hele landet. Lærerne fikk tilsendt et skreddersydd undervisningsopplegg til bruk i kroppsøvingstimene og i friminuttene for elever på 1.-3. trinn. Kast ballen-prosjektet varte i tre uker, fra uke 37-39.

Sogsti skole klasse 3A deltok, sammen med tredjeklasser over hele landet, også på Kast Ballen-konkurransen som ble arrangert den siste av de tre ukene prosjektet pågikk. Konkurransen varte over fem dager (mandag – fredag), og vinneren av konkurransen ble den klassen som hadde vært i mest aktivitet med håndball i friminuttene. Det skulle kåres en vinner i hver region, samt en nasjonal vinner på tvers av alle deltakende skoler. Vinneren nasjonalt ble altså klasse 3A på Skogsti skole!

Artikkelen fortsetter etter bildet.

Kast ballen 2023_Sogsti skole 3A-2.jpg

Onsdag 22. november fikk Trine, Monica og Ida fra NHF Region Øst gleden av å gi klassen den store flotte pokalen og en hummel-ball til hver elev. I tillegg fikk de 3000,- fra regionen, som skal benyttes til noe sosialt som styrker klassemiljøet. Med på overrekkelsen var også rektor på Sogsti skole Katrine Kongshaug og kontorleder Tor Frode Bråthen. Fra nærklubben Drøbak-Frogn stilte styreleder Inger Saxebøl og trener May Britt Berg. Det var ekstra stas for elevene å møte May Britt, da hun er trener for både gutter og jenter 8 år.

Elevene satt med store øyne da vi kom inn i klasserommet og det ble full jubel da de skjønte at de hadde vunnet. Dette var en konkurranseglad gjeng som satte stor pris på seieren.

Kontaktlæreren Annelin Nybø roste sine elever på hvor flinke og aktive de hadde vært i alle de tre ukene, og kunne fortelle at elevene lekte med ball i både lillefri og storefri.

Artikkelen fortsetter etter bildet.

Kast ballen 2023_Sogsti skole 3A-3.jpg

Vi gratulerer så mye til Sogsti klasse 3A!

PS! Hvis du vil se en video av overraskelsen, så sjekk ut NHF Region Øst sin Instagramkonto @Handballost