Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nordstrand Rullestolhåndball.jpg
Foto: Veronika Stigaard Larsen

Vellykket dag i Nordstrand Arena

Hele 51 personer møtte opp for å få med seg «avkastet» for rullestolhåndball.

Lørdag 30. september var det duket for en historisk dag i Nordstrand Arena. Hele 51 personer møtte opp for å få med seg «avkastet» for rullestolhåndball. Med god hjelp av erfarne utøvere fra Elverum og Follo, fikk debutantene en fin innføring i den nye idretten. Også håndballpresidenten, mangfolds- og inkluderingsansvarlig i NHF og seksjonsleder i Region Øst, samt spillere fra rekrutt og Nordstrand sitt A-lag deltok på økta.

Hovedtrener i Nordstrand Rullestolhåndball, Helene Utgård, var veldig fornøyd med dagen:

«Det var ekstremt gøy å se et så stort engasjement, både blant erfarne spillere, men også hos de som testet idretten for første gang. Treningen var preget av høy intensitet, gode prestasjoner, og ikke minst masse smil og latter. Mange dro også frem et skyhøyt konkurranseinstinkt. Det var mye godt samspill, som er ekstra gøy når så mange deltok for aller første gang. Økta bestod av en grunnleggende innføring i rullestolhåndball og ulike spillvarianter. Også avsluttet vi selvsagt økta med spill i full skala. Dette var en kjempesuksess, og tilbakemeldingen fra de nye spillerne, har vært utelukkende positiv.

Planen nå er å sikre kontinuitet og god kvalitet i tilbudet, og forhåpentligvis rekruttere enda flere til idretten vår. Alle som ønsker å teste ut rullestolhåndball, er hjertelig velkomne på trening. I tillegg til faste treningsøkter, planlegges det for både kamper og deltakelse i turneringer i tiden fremover, så utøverne har mye morsomt å se frem mot.

Vi ønsker å rette en stor takk til Elverum og Follo, som stilte med utstyr, erfaring og masse engasjement. Jeg kunne ikke drømt om en bedre oppstart - dette lover veldig godt for utviklingen av rullestolhåndball i Nordstrand!»

Er du interessert i å teste rullestolhåndball? Ta kontakt med hovedtrener Helene Utgård, på epost: helene@nordstrand-if.no, eller tlf: 94034454. 

Se flere bilder under: