Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

REMA1000 Håndballskolen høst 2023_Bjørkelangen.jpg
Hos Bjørkelangen deltok 66 barn på REMA 1000 Håndballskolen.

Moro på håndballskole i høstferien

Forrige uke ble REMA 1000 Håndballskolen gjennomført 12 steder i regionen - hvor ca. 580 barn deltok.

Nok en gang ble REMA 1000 Håndballskolen arrangert – hvor mange barn har fått lære verdens morsomste ballspill. Tilbakemeldingene fra klubbene vitner om at gjennomføringen har vært en suksess. Her kan du lese noen av dem:

Bjørkelangen

Dette er tredje året Bjørkelangen arrangerer, og i år deltok hele 66 barn.
Vi delte hallen i tre deler; 6-7 åringer i en del, 8-9 og noen 10 åringer i annen del + de eldste i siste del. De eldste var ute etter lunsj for flyball-aktivitet i finværet tirsdag og onsdag. Det skapte litt ekstra plass for de som var igjen inne. Tegnerommet ble flittig brukt av de minste😊  

REMA1000 Håndballskolen_Bjørkelangen2.jpg

Korsvoll

Mandag til onsdag i høstferien arrangerte Korsvoll REMA 1000 håndballskolen for andre gang i Korsvoll Flerbrukshall. 

Vi hadde 50 påmeldte som ble delt opp i tre grupper etter alder. Åtte av klubbens unge voksne og ungdommer ledet aktiviteten samt organiserte frukt- og lunsjservering i forsamlingssalen. Det er viktig å rekruttere nye ungdomstrenere. Tre av ungdommene var med som trenere for første gang, men hadde jo erfaring som deltagere på tidligere håndballskoler, de andre hadde vært med som håndballskoletrenere tidligere.

Korsvollhallen har nå vært i drift i snart ett år. Som en del av prøvedriften det første året, og som litt ekstra «krydder» til håndballskolen, gjennomførte Oslobygg brann- og evakueringsøvelse midt på dagen på onsdag. Alle deltagere ble trygt evakuert og talt opp ute på møteplassen før de kunne gå inn til den tradisjonelle avslutningsturneringen og ettermiddagskos med nystekte vafler.

God stemning og gode tilbakemeldinger gjør at vi gleder oss til neste håndballskole i vinterferien.

REMA1000 Håndballskolen_2023 høst-Korsvoll.jpg

Raumnes & Årnes

I år har det vært voldsom trykk på vår håndballskole. Vi satte i utgangspunktet opp 50 plasser, men ble fulltegnet fort og lenge før fristen gikk ut. Vi endte opp med å få lov til å ta med oss 8 ekstra barn slik at vi totalt ble 58 på håndballskolen. 

REMA1000 Håndballskolen høst 2023_RaumnesÅrnes3.jpg

Tre dager ble gjennomført med stor stil. Seks instruktører fra damelaget og G16, to på hver gruppe, samt tre hjelpere fra J14 på den yngste gruppa. Tidligere erfaring viser at denne gruppa trenger litt ekstra hender. 

Vi la opp til fire økter med en lang varmlunsj midt på dagen, laget av Årnes sanitetsforening. I de to andre pausene fikk barna servert yoghurt og frukt.

REMA1000 Håndballskolen høst 2023_RaumnesÅrnes2.jpg

Tre supre dager med masse håndballglede, nye vennskap og mye latter. Vi avslutter den siste dagen med kamper mot instruktørene. Kjempegøy! 

Ull/Kisa

En flott uke med REMA 1000 Håndballskolen er gjennomført i Jessheimhallen.

Håndballskolen var igjen fullbooket, og 40 barn har kost seg med masse aktivitet, håndballspill og nye vennskap. Tusen takk til flinke trenere og alle barna som var med 😊

REMA1000 Håndballskolen høst 2023_UllKisa2.jpg

Bærums Verk Hauger

Vi i Bærums Verk Hauger hadde en fantastisk, fullbooket håndballuke i Rykkinnhallen. Det var barn fra alle barneskoletrinnene og sammen hadde vi konkurranser, lek, felles lunsj og ikke minst masse håndball.

REMA1000 Håndballskolen høst 2023_BVH.jpg

Vi hadde forskjellige temadager og avsluttet uken med diplomer, konkurranser, is og premier. Tusen takk til NHF for håndballer og t-skjorter, og til REMA 1000 for frukt. 

REMA1000 Håndballskolen høst 2023_BVH3.jpg

Oppegård

Vår gjennomføring gikk veldig bra. Vi endte opp på rundt 40 deltagere i alderen 8-12 år.

Vi delte inn i tre grupper fordelt på alder. Pr gruppe var det to instruktører, som var hentet fra de eldre lagene i klubben. Instruktørene rullert på gruppene hver dag, slik at de også måtte forholde seg til ulike ferdighetsnivåer.

Alt i alt en veldig hyggelig høstcamp 😊

REMA1000 Håndballskolen høst 2023_Oppegård.jpg