Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Intersport 4er 640.jpg

Intersport 4’er runde 3 er publisert!

Lørdag 25. november spilles sesongens siste runde før jul for 8- og 9-åringene. Kampene er publisert.

Kampene er nå tilgjengelige i appen Min Håndball, samt på handball.no.

Last ned appen og legg til dine favorittlag – alle kan gjøre det; både trenere, lagledere, foreldre, besteforeldre, søsken og andre supportere.

I fjor hadde vi rekordpåmeldinger i samtlige runder. Det er det dessverre ikke denne sesongen, men vi håper alle ønsker nye spillere velkommen gjennom hele året.

Håndball er gøy – og kampene i 4’er runder er tilpasset hele familien. I runde 3 mottar alle spillerne flotte drikkeflasker som premie.

TRENERE:

Husk å ta med ferdig utfylte spillerlister, det letter jobber for arrangørklubbene, som ofte gir tilbakemelding om mange lag som glemmer listene. Det skaper en del unødvendig kø ved ankomst. Selv om det ikke er felles innmarsj alle steder, kan lagene presenteres på andre måter. I tillegg er det viktig å ha oversikt ved en evakuering.

Vi ber alle lag som er ferdige klokken 13:20, om å komme seg raskt ut av hallen – slik at det blir enklere for arrangøren å gjøre klart til kampene på ettermiddagen som starter klokken 14:15. Ikke minst av hensyn til parkering.

All informasjon om Intersport 4’er runder, finner du her – med blant annet regionale tilpasninger, som spilletiden på 1 x 15 minutter.

Det er ledige plasser i en av klassene. Send en e-post til anki.lian.spanic@handball.no dersom dere ønsker å ha med flere lag:

  • J08: En ledig plass i Marikollhallen / Rælingen – lørdag formiddag
  • J08: En ledig plass i Kvernhushallen / Skogstrand - lørdag ettermiddag

Som trener eller lagleder (og gjerne foreldre og besteforeldre) må du sette deg godt inn i Spillereglene for 4’er håndball

Merk spesielt Regel 5: Spilleregulerende regler.

Dersom du som trener enda ikke har deltatt på det obligatoriske informasjonsmøtet for trenere og lagledere, gjenstår to muligheter. Meld deg på i dag.

VIKTIG:

  • Vær forberedt – kom i god tid slik at alle spillerne får være med på eventuell presentasjon eller felles oppvarming som enkelte arrangører ønsker å gjennomføre
  • Maks åtte spillere på hvert lag, men jo færre innbyttere, jo bedre for alle 
  • Maks fire lagledere på hvert lag. Men er det nødvendig med så mange?
  • SPILLERLISTEN (Intersport 4’er runder) bør fylles ut på forhånd og leveres til arrangøren ved ankomst. Spillerstall i TA benyttes ikke på dette nivået. Spillerlistene er også sendt på e-post til klubben din
  • Barnehåndball foregår på barnas premisser – alle trenere, lagledere, klubbledere og foreldre bør vite om BARNEHÅNDBALLENS RETNINGSLINJER
  • Ingen skal notere antall scorede mål. Verken arrangør, lagledere eller foreldre. Det har ingen hensikt i 4’er håndball
  • Følg med på Facebook-siden vår: Norges Håndballforbund Region Øst
  • I alle klasser i Intersport 4’er runder (J08, J09, G08, G09) benyttes ballstørrelse 00/mikro - Dette er arrangørens ansvar, men alle lagledere må bidra til at korrekt ball brukes i alle kamper!

Synes du arrangørklubben dere besøker fortjener tittelen «Sesongens beste arrangør av 4’er runde»? Husk å stemme! All informasjon om konkurransen finner du i hallen, og på våre nettsider og Facebook. 

NETTVETT – HVA ER GREIT OG IKKE?

Vi må alle følge retningslinjer fra Norges Idrettsforbund. Dette gjelder særlig dere som er involvert i barneidrett. I dag tar vi bilder og videoer oftere enn før, men det er mye vi må tenke over før vi tar opp mobilkameraet. Det er alltid viktig å ha respekt for andre menneskers rett til personvern. Noe som er greit for en - er ikke alltid greit for en annen. Andre kan ha særlige grunner for at de ikke ønsker å bli tatt bilde eller video av – for eksempel at de bor på hemmelig adresse.

Hovedregelen i norsk idrett er at det ikke skal strømmes eller filmes fra klasser yngre enn 18 år. Verken til eget private album, eller i sosiale medier – og det skal alltid hentes inn samtykke fra foresatte før publisering. Informer derfor alle foresatte, trenere og lagledere godt, slik at vi unngår uheldige episoder.

Påmeldingsfristene for de neste rundene i sesongen 2023-24:

Runde 4: 29. november | Spilles 20. eller 21. januar 2024
Runde 5: 31. januar | Spilles 2. eller 3. mars 2024
Runde 6: 13. mars  |  Spilles 13. eller 14. april 2024