Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2023_Mobile Fredrikstad_640.jpg
Foto: Mobile Fredrikstad

Regionscupens nye navn: Mobile Regionscup

NHF Region Øst har inngått en avtale med Mobile Fredrikstad AS (Opel), og endrer navn på Regionscupen.

Norges Håndballforbund (NHF) og Opel inngikk en treårig bilpartneravtale 1. oktober 2020. Avtalen er fornyet i ytterligere tre år, ut året 2025. Nå har også Region Øst inngått avtale med Mobile Fredrikstad AS (Opel).

- Erfaringene siden vi startet samarbeidet med Håndballforbundet høsten 2020 har bare gjort oss enda tryggere på at verdiene og holdningene som ligger i håndballen, matcher perfekt for oss i Opel. Vårt engasjement ligger først og fremst i breddeidretten, og Opels visjon om at «Fremtiden tilhører alle» står svært godt til Norges Håndballforbunds «Håndball for alle», sier Reidar Holtedahl, merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen.

Hyllet håndballforeldre i kampanje

Opel lanserte i vinter «Foreldrekaffen i utvalgte idrettshaller over hele landet. Målet med kampanjen var å takke foreldre, foresatte og frivillige som stiller opp, og som er helt uvurderlig for idretten.

Mobile Fredrikstad var sammen med flere avdelinger involvert i kampanjen rundt i Region Øst, og flere klubber og haller kunne dele ut gratis kaffe. Gratis kaffe- kampanjen var en stor suksess og det ga et kjærkomment tilskudd til flere lokale håndballklubber. 

Mobile Fredrikstad har også et utvidet, tett og godt partnerskap de siste 2 sesongene, med Fredrikstad Ball Klubb, den eneste eliteserieklubben i Østfold på kvinnesiden uansett idrettsgren. «Vårt gode partnerskap med Fredrikstad Ball Klubb har vært til glede på mange områder for både klubben og oss. Og vi er stolte over å samarbeide med vårt lokale elite- lag», sier daglig leder i Mobile Fredrikstad Tor M. Karlsen.

Lars E. Prüfer, også kjent som «Opel- Lars», hos Mobile Fredrikstad er klar til å ta imot håndballforeldre, klubber og håndballentusiaster med gode tilbud, slik at alle kan få ta del i den svært gode avtalen mellom NHF og Opel. «Vi er svært stolte over å ha fått til denne flotte avtalen med NHF Region Øst, og vi håper at dette vil bidra til enda mer fokus, engasjement og positivitet både for håndballen og for Opel sin del. Fremtiden tilhører alle», avslutter en engasjert Opel- Lars.

Mobile Regionscup

Som følge av samarbeidet vil Regionscupen endre navn til Mobile Regionscup. Cupen fungerer på samme måte som tidligere, bare med nytt navn.