Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Regionscup2023_dommere.jpg
Fra venstre: Mia Elise Enberg-Andresen, Daniel Rishaug Kjos, Kristoffer Midtbø Huber og Sofia Brianna Cawaling Skovdahl.

- «Det var så gøy å dømme Regionscupfinalene!»

Boblene og Eldregruppa var nominert til å dømme finalene i Regionscupen lørdag 29. april.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I forbindelse med Regionscupfinalene lørdag 29. april, hadde Boblene (Utviklingsgruppe 3) og Eldregruppa fagsamling med overnatting. Dommerparene som deltar og som dømmer finalene, har blitt nominert av gruppeleder og/eller dommerutvikler. Formålet med samlingen er å gi parene og utviklerne faglig påfyll, samt forberede dem mest mulig til finalekampene.

Parene og utviklerne i Boblene hadde fagsamling fredag 28. april med Neda Rahimizadeh. Temaene de gikk gjennom, var forberedelser til kamp, gjennomføring av kamp og evaluering etter kamp. Her fikk parene og utviklerne tips og råd de kunne ta med seg videre, samt at de fikk muligheten til å dele hvilke forberedelser og rutiner de har. På denne måten kan parene lære av hverandre. Parene fikk også presentert noen klipp med situasjoner de kunne diskutere. Kvelden ble avsluttet med en felles middag.

Parene og utviklerne i Eldregruppa hadde fagsamling fredag 28. april med Svein Olafsen og Gaute Fonneløp. Formålet med samlingen var faglig påfyll og diskusjon for å skape en likhet i hvordan visse situasjoner bør bedømmes. Fredag kveld hadde gruppeleder Svein Olafsen en sekvens om kommunikasjon og ledelse. Senere samme kveld var det faglig påfyll i regi av dommerutvikler Gaute Fonneløp med fokus på bedømmelse av særlig nedrivninger og de nye reglene. Lørdag morgen fortsatte Gaute Fonneløp med bestemte temaer fra fagbudskapet, før det til slutt ble en gjennomgang av turneringsreglement for cupen.

Lørdag 29. april var det klart for finaler. Bobleparene hadde de seks første finalene, før parene fra Eldregruppa tok over stafettpinnen. Vi er stolte av innsatsen som er lagt ned av parene og dommerutviklerne, og vi takker dem for gode faglige diskusjoner og flott innsats under finalekampene.

Vi gratulerer!

Se bilde av alle finaledommerne her: