Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sesongens arrangør Tindlund.jpg
Anki Lian Spanic (NHF RØ), Charlotte Andersen (Tindlund), Mads Andreassen (NHF RØ) og Dag Otto Lauritzen.

Sesongens beste arrangør av Intersport 4'er

Vi gratulerer Tindlund med fortjent pris, som torsdag inviterte til festaften i Tindlundhallen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag 27. april inviterte Tindlund over 200 håndballmedlemmer til et foredrag med selveste Dag Otto Lauritzen. Dermed passet det bra at Norges Håndballforbund Region Øst og Intersport kunne komme på besøk for å overraske med en liten prisutdeling.

Denne sesongen har vi endelig kunnet spille alle håndballkamper igjen, og for de yngste har vi ekstra fokus på arrangement. Barna/spillere, trenere, lagledere og foresatte har igjen opplevd rammer rundt kamprundene som gjør at dagen får det lille ekstra.

I Intersport 4’er rundene for 8- og 9-åringer, setter vi hver sesong søkelys på arrangementene. Vi har hele 80 arrangørklubber, og alle kjemper om den gjeve tittelen som viser hvem som er best. Konkurransen har vært med på å motivere klubbene til å skape et enda større engasjement rundt kampene for de yngste. Her er det håndball med stil!

I år er dette TINDLUND! De stakk av med flest stemmer, og er med det sesongens ALLER BESTE arrangør av Intersport 4’er runder.

Artikkelen fortsetter etter bildet

Sesongens arrangør Tindlund2.jpgGlade Tindlund-vinnere: Mathilde Hjørnevik, Charlotte Andersen og Thomas Wehler

Et av kriteriene for å lykkes som en god arrangør er blant annet god stemning i hallen, både på banen og tribunen – så vi ble ikke overrasket da vi så hva Tindlund hadde fått til torsdag kveld. Over 200 medlemmer var samlet, kiosken var fylt med godsaker og både lys og lyd fungerte. Daglig leder Thomas Wehler hadde også klart å holde på hemmeligheten overfor arrangøransvarlig Charlotte Andersen og Carina Claudius, og førstnevnte ble ganske så overrasket og glad da hun mottok sjekken på 10.000,- og blomster fra Region Øst. I tillegg får klubben 10.000,- kroner i gavekort fra samarbeidspartner Intersport.

Vi håper denne utmerkelsen er med på å sette søkelys på rekruttering av nye håndballspillere særlig i Østfold. Det er ikke til å stikke under en stol at vi sliter med å få med flere barn til å velge håndball som aktivitet i dette området – sammen med resten av regionen. Hele rammen rundt kamper er viktig og en av grunnene til at mange velger nettopp håndball. Bruk dette for alt det er verdt!

Sesongens arrangør Tindlund3.jpg

Som Dag Otto sier i foredraget sitt: Ingenting er umulig – det umulige tar bare litt lenger tid!