Annonse:
Gjensidige Landslagsmaskotene
Annonse:
Gjensidige Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kast Ballen 3 RØ -Foto Sindre Veum Apneseth.640.jpg
Foto: Sindre Veum Apneseth (Akers Avis Groruddalen)

Regional vinner av Kast ballen-konkurransen

Det ble full jubel i klasserommet til Nordtvet 3A, da de fant ut at de vant den regionale Kast ballen-pokalen.

Klassen var i høst med på Kast ballen, hvor vi i Norges Håndballforbund har introdusert flere barn til lek med ball på nesten 600 skoler over hele landet. I Region Øst har 87 skoler deltatt, med mål om at enda flere barn skulle få gleden av å leke med håndball når de er på skolen. Lærerne fikk tilsendt et skreddersydd undervisningsopplegg til bruk i kroppsøvingstimene og i friminuttene for elever på 1.-3. trinn. Kast ballen-prosjektet varte i tre uker, fra uke 37-39.

Nordtvet klasse 3A deltok, sammen med tredjeklasser over hele landet, også på Kast Ballen-konkurransen som ble arrangert den siste av de tre ukene prosjektet pågikk. Konkurransen varte over fem dager (mandag – fredag), og vinneren av konkurransen ble den klassen som hadde vært i mest aktivitet med håndball i friminuttene. Vinneren i vår region ble altså klasse 3A på Nordtvet skole!

Artikkelen fortsetter under bildet.

Kast Ballen 2 RØ -Foto Sindre Veum Apneseth.640.jpgFoto: Sindre Veum Apneseth

Fredag 18. november fikk Celina og Ida fra regionskontoret gleden av å gi klassen den store flotte pokalen og en hummel-ball til hver elev. Sindre Veum Apneseth fra Akers Avis Groruddalen dokumenterte det hele. Elevene satt med store øyne da vi kom inn i klasserommet og det ble full jubel da de skjønte at de hadde vunnet. Dette var en konkurranseglad gjeng som satte stor pris på seieren.

Kontaktlæreren Synne Lindland roser sine elever på hvor flinke og aktive de var i alle de tre ukene. 

- Kast ballen-perioden har vært fylt med mye engasjement og skapt mye glede. Alle håndballene har vært i bruk i hvert friminutt og klassen har vært flink på å dele på dem og leke med hverandre.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Kast Ballen RØ -Foto Sindre Veum Apneseth.640.jpgFoto:
Sindre Veum Apneseth

Hun forteller videre at elevene synes at Kast ballen-konkurransen har vært veldig gøy, og at de daglige utfordringene var spesielt morsomt for elevene, spesielt siden det var tre nivåer.

- Elevene var mye flinkere på å huske at jeg måtte vise dem dagens utfordringer enn det jeg var. De har også lekt med håndballen etter Kast ballen-perioden, så håndballene har vært populære.

Vi gratulerer så mye til Nordtvet klasse 3A!