Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Webinar_Tom Henning Øvrebø.jpg

Webinar: Håndtering av stress og press

Tidligere toppdommer Tom Henning Øvrebø vil dele sine erfaringer med dommere i NHF.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sted: Teams (linken blir sendt ut samme dag)
Dato og tid: Tirsdag 22. november kl. 20-21 (50 min. foredrag + 10 min. spørsmål)

Tom Henning er tidligere toppdommer i fotball og har dømt nær 300 kamper i Eliteserien i fotball. Han var FIFA dommer fra 1994 til 2010 og dømte 9 sesonger i Champions League. I 2008 deltok han i EM, og han har også dømt flere EM- og VM-kvalifiseringskamper. Tom Henning er psykolog og har en deltidsstilling på Olympiatoppen. Der jobber han bl.a. inn mot Håndballjentene.

I dette webinaret vil Tom Henning dele noen av sine erfaringer som toppdommer, samt fortelle mer om hvordan man som håndballdommer kan håndtere stress og press på en best mulig måte både før, under og etter kamp. Han vil redegjøre for viktige kjennetegn ved den gode kamplederen og fortelle mer om hva han mener er viktige mentale ferdigheter for håndballdommere.

Dette webinaret er åpent for dommere og dommerutviklere, og er helt gratis. Benytt deg av denne unike muligheten – det er kun 150 plasser! Det vil være mulighet til å stå på venteliste. Gi beskjed så tidlig som mulig om du blir forhindret fra å delta, slik at vi kan gi plassen din videre.

Påmeldingslink finner du her.