Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Dommerutvikler2_061022.jpg
Foto: NHF RØ

Videreutdanning for dommerutviklere

NHF har revidert alle dommerkurs, og dette er den første gjengen som gjennomfører DU2-kurs i Region Øst.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I en periode på litt over én måned, har disse dommerutviklerne gjennomført kurset Dommerutvikler 2. Dette er en videreutdanning for dommerutviklere. De har gått gjennom temaer som spilleregler og arbeidsfordeling. De har også hatt mye fokus på prestasjonsskjema, som er skjemaet som fylles ut når man vurderer dommere, i tillegg til selve utviklingssamtalen, som er samtalen man har med dommere etter kamp.

Instruktørene Erik Borglin og Erik Bakke har følgende å si om kurset: «Alle som har deltatt har gjort kurset bra og de er dedikerte til det de skal drive med. Det har vært en lett gruppe å lede, fordi alle blir med på diskusjonene og flere har delt av sine egne erfaringer. Dette igjen kan brukes av den enkelte i sitt eget virke som dommerutvikler».

Vi gratulerer alle deltakere med gjennomført Dommerutvikler 2!

En dommerutvikler er som en trener for dommere; dommerutvikleren skal veilede, rose og støtte dommerne før, under og etter kamp. Dette er en kjempeviktig rolle, til hjelp for dommere, som skal bidra til at dommerne kjenner på mestringsfølelse, bygger selvtillit og står stødig i dommerrollen. Her kan du lese mer om dommerutviklerrollen og kursene våre. 

Vi trenger dommerutviklere på alle nivåer! Ønsker du å bidra i denne viktige og givende rollen, kan du ta en titt i kurskalenderen vår.