Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

SPU J15-3.jpg
SPU J15-3

Vellykket dag for J/G 15 år i Oppsal Arena

Endelig er vi i gang med regional aktivitet og først ut var SPU jenter og gutter 15 år født i 2007.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

NHF Region Øst kalte inn over 200 spillere til en treningssamling i Oppsal Arena lørdag 1. oktober. Disse ble fordelt i fem jentegrupper og tre guttegrupper. Gruppene ble ledet av regionale trenere og spillerutviklere i Region Øst.

Artikkelen fortsetter etter bildeneSPU G15.jpgFoto: SPU G15

SPU J15-1.jpgFoto: SPU J15-1

Hver gruppe fikk to økter hver med ulike fokus hvor den første økten var kast og grep. Her hadde vi fokus på ulike kastevarianter og teknikker hvor spillerne også ble utfordret til å kaste med begge hender. Vi la inn pasninger med forstyrrende elementer/press hvor utøverne ble utfordret til å spille fra seg ballen med press i kroppen. I den andre økten drillet vi på duellspill hvor vi ønsket at spillerne hadde ekstra fokus på å vinne over «sin spiller», både som angrepspiller og som forsvarspiller. Helt konkret gikk det på å finne rett posisjon i forhold til ball, motspiller og medspiller. Vi hadde også et ønske om at spillerne skulle gi 100%. Som forsvarspiller gikk det på å ha 100% innsats og «ta ballen hvis jeg kan!» og for angrepspiller gikk det på å gå 100% når man først angrep målet. 

Artikkelen fortsetter etter bildeneSPU J15-2.jpg

Foto: SPU J15-2

SPU j15-4.jpgFoto: SPU J15-4

SPU J15-5.jpg

Foto: SPU J15-5

Vi opplevde å ha mange ivrige og motiverte spillere i Oppsal Arena denne lørdagen. Øktene ble gjennomført med stort engasjement og innsats både fra spillere, men også fra våre spillerutviklere. Våre spillerutviklere kunne fortelle at de var imponert over 2007-kullet og at nivået på gruppene var bra. De kunne videre fortelle at dagen hadde gått innmari fort, men det gjør det gjerne når man har det gøy.

Vi takker Oppsal IF for godt samarbeid både i forkant av samlingen og underveis denne lørdagen. Det gode samarbeidet gjorde at dagen gikk smertefritt. Vi ønsker samtidig å rette en takk til alle våre spillerutviklere som startet høstferien med en treningssamling for våre J/G 15-spillere. I tillegg må vi også nevne vår fysioterapeut Oda Kjærsgaard som gjennom dagen hjalp spillerne med akutte utfordringer som oppstod, det var en stor trygghet for alle å ha henne til stede.

Veien videre for 2007-kullet er som følger:

  • SPU: Vi skal ha fire SPU-grupper for jentene og to SPU-grupper for gruppene. Samlingsplan og annen relevant informasjon om dette vil dere etter hvert finne ved å trykke her. Innkalling til andre samling er klar!
  • REG: Det vil være ett REG-miljø for jenter 06 (07) og ett for gutter 06 (07). Disse skal ha fire dagsamlinger i løpet av sesongen. På en av øktene vil det være en egen treningsgruppe for 2007-kullet. Datoer for samlingene og annen relevant informasjon vil man etter hvert finne ved å trykke her. Innkalling til første samling er klar!
  • Regional Bylagscup: Søndag 11. desember vil det som en del av SPU arrangeres en regional turnering uten sluttspill. Mer informasjon om den vil dere finne ved å trykke her
  • BYLAG: Region Øst skal helgen 21.-23. april reise til Stavanger med tre guttelag og tre jentelag. Bruttotroppen til bylag vil publiseres i midten/slutten av januar. Lagene vil trene sammen frem mot avreise til Stavanger. Datoer for bylagstreninger er ikke publisert, men informasjon om tiltaket vil man finne ved å trykke her