Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

SharebusCup.jpg

Invitasjon til Sharebus Cup

NHF Region Øst har gleden av å ønske velkommen til gutteturneringen Sharebus Cup 02.-04. desember 2022.

Norges største gutteturnering blir endelig arrangert igjen etter to år med restriksjoner, og kampene avvikles i Frognerhallen, Frogner Flerbrukshall, Kløftahallen, Jessheimhal­len og Jessheims Is- og Flerbukshall.. Det blir garantert action på alle baner, hele helgen igjennom. Turneringen er for guttelag i alderen 10-16 år.

Se invitasjonen her.

Påmeldingen er åpen og siste frist for påmelding er 28. oktober.

Lykke til med påmeldingen

Skulle klubben trenge mer hjelp til å melde på lag – ta kontakt med administrasjonen. 

NHF Region Øst skal i år ta bilder og film under turneringen. Vi sender ut et samtykkeskjema som vi ber alle lagledere distribuere videre til sine spillere. 

Lagleder må bekrefte om alle på laget kan bli fotografert, via et elektronisk skjema - innen 24. november 2022. Info om dette er sendt ut til lagenes kontaktpersoner.

NHF ønsker å tilrettelegge for samkjøring og har i samarbeid med OsloBuss og Ferdia Sharebus et unikt tilbud til våre lag. Du kan velge mellom 20 % på tradisjonell busstransport eller en unik setepris på en Ferdia Sharebus.

Hva er Ferdia Sharebus?
Sharebus er en mulighet for lagleder (eller foreldre/spiller) å foreslå en rute helt gratis, for deretter å dele turen til alle som skal med. Dersom nok seter reserveres (passasjermål oppnås), så bekreftes turen. Enkelt, ikke sant? 

Fyll opp bussen med laget og heiagjengen og skap gode rammer før, under og etter kampene.
Opprett din Sharebus her!

Hvorfor kjøpe billett på en Sharebus?
- Fordi det er en komfortabel, inkluderende og trygg måte å reise på
- Det er enkelt å bestille
- Det er bra for miljøet og sosialt

Dersom lagleder vet om spillere/familier med betalingsutfordringer, så bes de ta kontakt med Ferdia kundeservice på post@ferdia.no for gratis plasser på Ferdia Sharebus.