Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2022 Kolbotn REMA 1000 Håndballskolen.jpg
God stemning da diplomene ble delt ut i Kolbotn

Håndballmoro i høstferien

Forrige uke ble REMA 1000 Håndballskolen gjennomført 16 steder i regionen - hvor ca. 600 barn deltok.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er veldig stas at så mange klubber fikk gjennomført REMA 1000 Håndballskolen og lært barna verdens morsomste ballspill. Tilbakemeldingene fra klubbene vitner om at gjennomføringen har vært en suksess. 

Korsvoll 
Korsvoll hadde 45 deltagere i alderen 7-12 år på sin håndballskole i høstferien. Vi delte barna i 3 grupper utfra alder hvor hver gruppe hadde med seg 2 ungdommer som trenere.  8 av klubbens eldste ungdommer rullerte på å være trenere for disse 3 gruppene samt å organisere bl.a. fruktservering, lunsj og vaffelsteking.

God stemning og full fart 3 dager til ende og vi gleder oss til å arrangere håndballskole i den nye Korsvollhallen i vinterferien.

Spydeberg2022 Spydeberg REMA 1000 Håndballskolen.jpgFor første gang i Spydebergs historie kastet vi i gang håndballskole hos oss. Vi var litt spente på hvor mange som ville melde seg på. Vi hadde 44 deltakere, noe vi er godt fornøyd med. 

Jenter 2008 årgangen vår var instruktører, og de jobbet gjennom dagene som bare det. De var flinke til å instruere og tålmodige med barna. Vi hadde mange forskjellige øvelser og noe lek. Vi hadde også flere foreldre som hadde tatt seg fri denne uken for å bistå med trøst for deltakerne, men også for å lage i stand god og sunn og ikke minst variert lunsj hver dag. I tillegg hadde vi fruktpauser med oppskåret frukt til alle deltakerne.

Deltakerne var veldig positive og hadde stort sett et smil om munnen. Tilbakemeldinger i etterkant fra foreldre og deltakere er utelukkende positive. Flere har allerede hatt sin første håndballtrening, etter å ha prøvd seg på håndballskole forrige uke. Jentene som var instruktører har virkelig vokst på denne oppgaven, og vi vil nok se noen av de som fremtidige trenere. De la virkelig ned mye innsats i dette. 

Takk til NHF for t-skjorter og organisering, og takk til Rema 1000 både sentralt og lokalt for god hjelp. Takk også til Bama som ga barna frukt gjennom dagene skolen pågikk.   

Du skal slett ikke se bort i fra at vi arrangerer håndballskole i framtiden, hvis muligheten byr seg.

Raumnes & Årnes 
2022 Raumnes Årnes REMA 1000 Håndballskolen.jpg
Neshallen har i de tre første dagene i høstferien vært i full aktivitet med håndballglade barn. Totalt 46 barn har kjent på mestring, nye bekjentskaper og håndballglede. Vi har vært så heldige å ha instruktører fra jenter 20 og gutter 15 laget, samt hjelpere fra jenter 13 laget. Barna synes det var veldig gøy at det var ungdommer og forbilder de ser opp til som stod ansvarlige for aktivitetene. 

I tillegg har Årnes sanitetsforening har vært så snille og servert varm lunsj alle 3 dager i vårt fine nye klubbhus kun en liten spasertur unna hallen. 

Alt i alt en veldig vellykket håndballskole. Vi gleder oss til neste gang. 

Gresvik
2022 Gresvik REMA 1000 Håndballskolen.jpg
Mandag til onsdag oktober arrangerte Gresvik IF REMA 1000 Håndballskolen. Det ble 3 dager med masse håndballaktivitet og ikke minst mye håndballglede.

Felles oppvarming for alle med «Follow the leader» var et meget populært. Gjennom de tre dagene som håndballskolen varte har det deltatt totalt 55 barn født i 2016 til 2011. Øktene har vært inndelt i øvet og nybegynner, noe som ser ut til at de aller fleste deltagerne har fått mestringsfølelse rundt.  Det var 15 instruktører til sammen som ble hentet fra egne J16, J15 og J14 lag.

Nok en gang veldig gode tilbakemeldinger fra foreldre til barn som har deltatt. Vi ønsker å få dette til igjen ved neste anledning i vinterferien 23.

Bærums Verk Hauger
2022 Bærums Verk Hauger REMA1000 Håndballskolen.jpgBærums Verk Hauger hadde fullbooket håndballcamp i Rykkinnhallen – med 40 barn. Vi hadde en kjempefin uke 😊

Fet IL
2022 Fet REMA1000 Håndballskolen.jpg
Vi i Fet IL følte oss heldige da NHF og Rema 1000 valgte oss til å arrangere Rema 1000 håndballskole i høstferien. Med dyktige instruktører fra Fet G 07 og J 06 sto vi klare mandag 3. oktober for å ta imot 43 spente barn som skulle ha sin første dag på Rema 1000 Håndballskole. Etter en felles velkomst og noen felles beskjeder ble barna delt inn i grupper og fikk tildelt hver sine instruktører som skulle følge de alle de 3 dagene. Instruktørene tok raskt på seg lederrollen og geleidet gruppene til sitt faste oppholdssted. Deltakerne ble veldige glade for å ha like t skjorter og baller.

Etter at alt av utstyr var utlevert bar det rett ut i hallen hvor første håndballøvelse sto for tur, det var utvilsomt mange ivrige deltakere som gledet seg til å begynne da ballene fløy veggimellom med en gang de entret hallen. Instruktørene fikk raskt kontroll og kom raskt i gang med første håndballøvelse. Det tok ikke lange tiden før man kunne se idrettsglede og viljen til å mestre håndballøvelsen bra, konsentrasjonen var på topp hos alle. 

Dag 1 og 2 på Rema 1000 håndballskole ble brukt til å lære grunnleggende håndballferdigheter før det braket løs med håndballturnering på tredje og siste dag på håndballskolen. 
Med topp engasjement fra både dommere, trenere og sekretariat tok deltakerne på seg «gameface» og kampnervene tok på, men med heiarop og tydelige beskjeder fra trener på sidelinjen gikk alt veldig bra. Alt i alt har barna har storkost seg på Rema 1000 håndballskole.

Eidvold IF
2022 Eidsvold IF REMA1000 Håndballskolen.jpg
Eidsvold IF har også gjennomført Rema 1000 håndballskole i høstferien🤩 Det har vært tre fine dager med mye aktivitet og moro i Råholthallen, og for enkelte har håndballskolen også vært deres første møte med idretten vi alle er så glade i. Hele 47 barn har deltatt, og de ble inndelt i grupper etter alder og hvor mye man kunne om håndball fra før. Det var også mye allsidig trening og lek underveis i skoletiden, men det viktige fokuset på at barna skulle ha det gøy som en rød tråd i opplegget som ble utarbeidet av klubbens 8 flinke instruktører.

Nesodden
2022 Nesodden REMA 1000 Håndballskolen.jpg
I høstferien arrangerte vi Rema1000 håndballskole for barn født 2010-2016. Det var tre herlige dager med lek med ball, latter, mestring, øvelse, frustrasjon, glede, pågangsmot og samhold! Vi hadde unge trenere som stod på hele tiden, og 40 barn som ble loset gjennom dagene på en god og trygg måte. Vi var sponset både med frukt og lunsj av REMA 1000 Nesodden og hummel sponset både drakt og håndball til alle barna.

Dette er vi glad for at vi kan invitere til!

Ull/Kisa
2022 Ull Kisa REMA1000_Håndballskolen.jpg
Ull/Kisa håndball arrangerte REMA 1000 håndballskole i høstferien. 26 barn fra 6 år – 12 år deltok, og det var god stemning i Jessheimhallen hele uken. Barna storkoste seg!

 

Bjørkelangen
2022 Bjøkelangen REMA1000 Håndballskolen.jpg

Rema 1000 Håndballskole 2022 gjennomført😊 Vi syntes gjennomføringen gikk fint. 

  • Godt planlagt program til instruktører. 
  • Spilte flyball ute på kunstgress med de eldste. Ga bedre plass til de yngste inne.
  • Herrekeeper som kom og sto i mål litt. 
  • Bra levering av mat og frukt fra lokalbutikken.

Takk for at vi fikk gjennomføre!