Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2019_Regional_Talentsamling.jpg

Regional talentsamling i Rakkestad

Årets regionale talentsamling vil være 17.-19. juni 2022. Vi ønsker spillere født i 2007 velkommen til Rakkestad.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Påmeldingen er full, men man kan sette seg på venteliste ved å melde seg på via linken nederst i saken. 

Talentsamlingen er i regi av NHF Region Øst, og er for gutter og jenter født i 2007. Det er satt av plass til 160 deltakere, 100 jenter og ca. 60 gutter. Det er viktig å presisere at det er kun spillere som har deltatt på SPU 14 denne sesongen som kan melde seg på.

NHF Region Øst vil ta en del av kostnadene til denne samlingen i tillegg til at hver spiller betaler en egenandel på 1700 kr. for å delta. Dette er med på å dekke kost for tre dager, overnatting fredag- søndag, halleie, trenerressurser og t-skjorte m.m.

Det vil bli lange og tøffe dager, og det forventes at utøverne som melder seg på er motiverte og har et brennende ønske om å bruke mye tid på håndball. Spilleren som melder seg på må delta hele helgen fra fredag til søndag og dersom spilleren er forhindret i å delta på alle øktene skal h*n ikke melde seg på. Det er viktig å presisere at spilleren skal være frisk og eventuelt restituert etter tidligere skader/sykdom. All erfaring viser at slike skader/plager forverres under den relativt tøffe påvirkningen som tre dager med intens trening er.

På denne samlingen ønsker vi å skape gode forutsetninger for spilleren i utvikling, men vi forventer at spilleren selv utnytter og utfyller de rammene lagt av trenerne på samlingen. Vi forventer ikke ferdige håndballspillere, men vi forventer engasjement og utviklingsparate utøvere som ønsker å arbeide godt for å nå målene sine og videreutvikle seg i sitt miljø.

Påmelding til samlingen gjøres her.*
*Påmeldingen er full, men man kan sette seg på venteliste ved å melde seg på via linken.

Antall deltakere: Ca. 160
Sted: Rakkestadhallen 
Påmeldingsfrist: 1. mai (Førstemann til mølla)