Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Håndballskolen_Asker.jpg
Asker SK arrangerte REMA 1000 Håndballskolen i vinterferien

Vellykket håndballskole i vinterferien

Forrige uke ble REMA 1000 Håndballskolen gjennomført 11 steder i regionen - hvor ca. 600 barn deltok.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Til tross for en del smitte og forfall, fikk 11 arrangørklubber i Region Øst gjennomført REMA 1000 Håndballskolen og lært barna verdens morsomste ballspill. Tilbakemeldingene fra klubbene vitner om at gjennomføringen har vært en suksess. NHF var på besøk hos både Lillestrøm og Skedsmo, mer om det kan du lese her.

Nit-Hak
Håndballskolen_NitHak2.jpg
Nit-Hak kan rapportere om en MEGAFIN uke med engasjerte instruktører, entusiastiske deltakere, god mat og topp stemning!

HK Herulf Moss
Håndballskolen_HerulfMoss.jpg
I Mossehallen gjennomførte HK Herulf Moss en aktivitetsuke med ca. 100 barn. Det var hovedfokus på håndball, men også innslag av andre idretter som friidrett, badminton og svømming. Til lunsj ble det blant annet servert fiskekaker, lapskaus, pizza og vafler i pølse.

For å toppe det hele var barna vitne til et bryllup, ettersom ansvarlig i Mossehallen giftet seg 22. februar. Samtlige barn var enige om att dette var den kuleste vinterferien de noensinne hadde hatt, dette ble bekreftet av foreldre også.

Halden
Håndballskolen_Halden.jpg
I Halden hadde de tre fantastiske dager med mye håndball, dans og lek. Barna har fått øvd på ballkontroll, pasninger, skudd, samspill og de har knyttet nye relasjoner. Onsdagen ble avsluttet med landskamper hvor barna fikk bestemme hvilket land de ville være, laget plakater og heiarop og malte nasjonalflagg på hele kroppen. Foreldre og søsken ble invitert til å se på og det ble riktig så god stemning i hallen. 

Gresvik
Håndballskolen_Gresvik.jpg
Gresvik sin håndballskole ble fulltegnet på under 24 timer, og totalt var det 70 jenter og gutter som deltok. Det var stor aktivitet på banen, og 12 instruktører ble hentet fra blant annet Fredrikstad Ballklubb og fra egne J16 og J15 årslag. Etter fantastiske tilbakemeldinger fra foreldrene til barna som deltok så er det stor sannsynlighet for at de ønsker å arrangere igjen.

Asker
Håndballskolen_Asker.jpg
Over 50 barn lekte og trente i Leikvollhallen i regi av Asker SK i vinterferien. Tirsdag morgen dukket mange spente barn opp, hvor de ble tatt vel imot av ungdomstrenerne. I hallen ble barna delt inn i to grupper etter alder. I miljørommet ble det servert frukt og drikke to ganger om dagen, i tillegg til lunsj. Miljørommet fungerte også som et «time out»-lokale hvor man kunne tegne, spille kort osv. – men i praksis var de aller fleste i hallen det meste av tiden. Dette takket være de flinke ungdomstrenerne og hovedtrener Khaled Chentout.

Asker sin alltid tilstedeværende Marianne Haga Valen-Sendstad var organisator, innkjøps- og logistikkansvarlig, fruktservitør, lunsj-general, med spill, blader og tegnesaker på lur - og selvsagt et trøstens ord til barna når det trengtes.