Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

SPU J15-4.jpg
Foto: SPU J15-4 på samling 17. mars 2022

Vel gjennomført spillerutviklingsesong

Etter 1,5 år uten spillerutvikling kastet jenter 15 i gang en ny SPU-sesong 2. oktober 2021.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I Oppsal Arena samlet vi ca. 170 jenter født i 2006 til to treningsøkter i løpet dagen hvor fokuset var på dueller, valg og krysningsspill.

Videre i sesongen har vi hatt fire spillerutviklingsgrupper (SPU) i tillegg til et regionalt miljø. Det regionale miljøet har hatt sine samlinger i Langhushallen, tre av SPU-miljøene har trent i Ekeberghallen og det siste miljøet var før jul i Rakkestadhallen og i Mossehallen etter jul.

Vi har tatt en prat med Dag Arne Nygaard og Vegar Ormaasen som leder gruppen J15-4, om hvordan de opplever SPU gruppen sin og hva de synes er kjekt med å være spillerutvikler i Region Øst. De hadde sin siste SPU-samling denne sesongen i Mossehallen 17. mars.

Det var en ivrig og spent spillergruppe som møtte til første samling med SPU-miljøet. Det var for flere det første møte med spillergruppen, men de fleste gledet seg til å komme i gang. Videre sier Dag at utover i sesongen har jentene blitt mer trygge på hverandre og nye bekjentskaper på tvers av lag har blitt skapt. Treneren har blitt bedre kjent med jentene og utover i sesongen så ble det en veldig humørfylt, men seriøs gjeng med håndballspillere som synes det er gøy å være på samling.

Treneren sier jentene har vist stor progresjon siden oppstarten av sesongen.

- Det er givende og ikke minst motiverende for oss som spillerutviklere å utvikle fremtidens håndballspillere, sier Dag.

Trenerne har gledet seg til hver samling, for de visste at de møtte trenings- og læringsvillige jenter som hadde et brennende ønske om å utvikle seg som håndballspillere. Dag og Vegar sier videre at det er veldig givende å være trener i et utviklingsmiljø ved at man møter andre klubbtrenere og spillerutviklere slik at man kan hente inspirasjon til den daglige håndballaktiviteten man holder på med.

Vi i administrasjonen gleder oss til å se flere av jentene i gruppe j15-4 på Regional Bylagscup i Tærudhallen 26. mars.