Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2019_Regional_Talentsamling.jpg

Regional talentsamling 2022

Helgen 17. - 19. juni arrangeres Regional Talentsamling i Rakkestad for spillere født 2007.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

NHF Region Øst i samråd med Rakkestadhallene AS arrangerer helgen 17.-19. juni 2022 en regional talentsamling for jenter og gutter født i 2007.  Det er satt av plass til 160 deltakere, og målet er å gi mange spillere muligheten til å delta på samlingen over tre dager. Spillerne betaler en egenandel på 1700,- for å delta.

På grunn av manglende kartlegging så er det påmelding til denne samlingen og det er kun spillere som har deltatt i SPU som kan melde seg på. Påmeldingen åpnes i starten av april.

Veien til toppen er meget forskjellig, men hos mange starter denne med SPU eller regional talentsamling. Målet med samlingen er å inspirere samt gi motivasjon, og bidra til at spilleren jobber videre i sine respektive klubber med å nå målene sine. Samtidig som det er et mål for oss i regionen å bli bedre kjent med spillere som er født i 2007, og fortsette kartleggingen til SPU 15, Bylag og Regionalt landslag.

Det kommer egen informasjon til alle klubber på epost og nettsider om hvor en skal melde seg på – så følg godt med når det nærmer seg!

Er det noen spørsmål så kan man kontakte Tom eller Trine:

Tom Fokstuen
Epost: tom.fokstuen@handball.no
Mobil: 459 06 571

Trine Sneeggen Fors
Epost: trine.sneeggenfors@handball.no
Mobil: 913 72 361