Annonse:
2023 Haslum Cup
Annonse:
2023 Haslum Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Barnehåndballtrener_RØ.jpg

Hvem blir Årets Barnehåndballtrener?

Nominasjonsperioden er omme og nå kan du stemme på din favoritt blant fem nominerte i Region Øst.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Årets Barnehåndballtrener er en kåring som gjennomføres av Norges Håndballforbund (NHF) og Norsk Tipping gjennom konseptet Grasrottrener.

Fra 1.-20. mars kunne håndballinteresserte nominere sin kandidat som Årets Barnehåndballtrener. Mange flotte trenere ble nominert, og nå har de regionale juryene valgt ut inntil fem kandidater blant de nominerte som går videre til stemmeperioden. Siste frist for å stemme er 12. april, og alle over 18 år kan stemme én gang i løpet av perioden. Se stemmelink nederst i saken.

Slik fungerer kåringen:

De nominerte er med i kåringen om å bli Årets Barnehåndballtrener i sin region. En regional jury som ledes av regionens barnehåndballansvarlig, velger ut inntil fem kandidater blant de nominerte fra sin region som går videre til stemmeperioden. Den med flest stemmer i sin region kåres til Årets Barnehåndballtrener Regionalt. Klubbene til de regionale vinnerne vinner 10.000 kr.

Alle de regionale vinnerne inviteres til Topphåndballseminar i Sandefjord 10.-12. juni 2022, hvor kåringen og utdelingen av Årets Barnehåndballtrener vil finne sted. En nasjonal jury vil kåre Årets Barnehåndballtrener 2022 blant de seks regionale vinnerne. Klubben til den nasjonale vinneren vinner ytterligere 20.000 kr.

De nominerte i NHF Region Øst er:

Trude Waagan

Klubb: Ullern
Lag: Flere lag i Ullern over mange, mange år. Har SFO-håndball og er trener for barn 6-10 år, samt "alle" andre. Utdannet Trener 3. Er i tillegg trenerinstruktør og SPU-trener for NHF Region Øst.

Begrunnelse for nominasjon:
Trude har gjennom en årrekke vist et engasjement langt over gjennomsnittet. Hun er alltid positiv, litt stressa - men det er for å få med alle! Hun jobber 100% etter barneidrettens bestemmelser og håndballforbundet spesielt. Trude er i tillegg mentor for alle trenere i Ullern, viser god omsorg for alle spillere, er tydelig, klar, snill, rettferdig, morsom, inkluderende, flink og har varierte øvelser med mestring i fokus. Trude kjører ikke "solo-løp", men viser stor lojalitet overfor barnehåndball og dens rammer som NHF har satt. Ingen tvil: Trude er best! Hun er særdeles god på rekruttering. Ikke bare av barna, men også foresatte. Trude motiverer, engasjerer og hjelper ferske trenere inn i trenerjobben for første gang. En av de unike sidene til Trude, er at hun ikke er trener for sine egne barn. Her vises håndballhjerte for alle!

Espen Calmeyer Hanssen

Klubb: Kolbotn
Lag: Gutter f 2012 og Kolbotn jenter f 2009

Begrunnelse for nominasjon:
Veldig trygg, autoritativ voksen. Bygger gode relasjoner, fokuserer på at barna skal ha det gøy og fokuserer ikke i hele tatt på resultater i kampene. Svært høy håndballkompetanse. Fysioterapeut og kan dermed også veldig mye om vanlige skader blant barna. Tar rommet, barna hører på han og han lytter til barna. Alltid godt forberedte treninger med gode øvelser.

Kristine Høgh

Klubb: Nordstrand IF
Lag: Jenter 12

Begrunnelse for nominasjon:
Kristine er ÅrHundrets trener! Denne dama her er like aktiv på banen som av! Hun er en fantastisk støtte for både spillere og trenere. Med sin positive innstilling som smitter kommer vi alle til mål! Hun har fulgt-veiledet-organisert alt for våre jenter siden de startet i første klasse! Med en av de største gruppene vi har her i Nordstrand med 40 jenter i stabben. Samholdet i gruppen har hun styrket, på cuper, treninger, kamper, sosialt!

Alle timene Kristine legger ned for disse jentene må bemerkes! Vi ser henne flere ganger i uken, er det ikke trening eller kamp, da møter hun opp for å bistå eller heie på de andre! Er det noen som fortjener en slik hederlig utmerkelse så er det henne som vi alle er så glad for og ha på laget! Hun gjør det umulige mulig!

Marianne Strand

Klubb: Hurdal
Lag: J11 og J/G8

Begrunnelse for nominasjon:
Veldig engasjert, blid og hyggelig trener! Flink med ungene og med håndball. Lett å samarbeide med. Ei herlig håndballdame!!

Asgeir Sæbø Nilsen

Klubb: Njård
Lag: J12

Begrunnelse for nominasjon:
Asgeir har siden 2015 dundret på med heiarop og pågangsmot for å få barn i hallen. Han har vært innom både 2012 og 2013, men det er særlig på 2009 årgangen han har gjort en uvurderlig innsats. Han møtte litt motstand i Sars-CoV2, men lot seg ikke stoppe. Til sammen gjennom disse årene har han hatt over 80 jenter innom på øktene sine og han husker navnet på ALLE! Han fortjener virkelig tittelen «Årets barnehåndballtrener» nå før han tar steget over til ungdomshåndballen til høsten.

Stem på din favoritt her!