Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Dommer2-kurs-strømmen_2.jpg

- Stolt av å kunne si "jeg har tatt Dommer 2"

Deltakerne har vært gjennom temaer som personlig utvikling, regelbruk og arbeidsfordeling.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da er det første Dommer 2-kurset i årets sesong gjennomført. Kurset har blitt revidert siden sist, og dette var første gjennomgang etter revidering. De 15 deltakerne har vært gjennom temaer som personlig utvikling, regelbruk og arbeidsfordeling. Kurset består av et oppstartsmøte, to e-læringsmoduler og to fysiske teorimoduler med instruktør. Deltakerne har dømt kamper mellom teorimodulene, hvor fokuset har vært å anvende det man har gått gjennom underveis i kurset. Responsen har vært god, og deltakerne har tilegnet seg nye perspektiver på dommerrollen. Vi håper det er enda flere som ønsker å ta kurset til høsten! 

Vår nyutdannede dommerinstruktør, Thomas Usler, har også noen ord å si om kurset: 

Jeg synes at kurset gir en glimrende mulighet til å styrke samarbeidet i makkerparet. Deltakerne på kurset har vært dommere i noen år, og har dermed mye erfaring og har mange situasjoner i "referansebanken". Dette gjør at en får mange gode diskusjoner, både gjennom innholdet i kurset, men også fra egne erfaringer, som igjen gir gode muligheter til mer lik forståelse.  At kurset er lagt opp med både e-læring og fysiske samlinger, gir kurset variasjon, og min opplevelse er at dette fungerer veldig bra.

Dommer2-kurs-strømmen.jpg

Det er naturlig at et dommerkurs har et teoretisk fokus på selve regelverket. Fokuset handler mest om å skaffe en felles forståelse av hvordan anvende regelverket, og ikke minst forsøke å skape en lik forståelse av hvordan tolke og løse ulike situasjoner. 

Vil også legge til at det oppleves som meget positivt at også mer voksne dommere går på dette kurset. De har samme ønske om å styrke samarbeidet i sitt makkerpar. I tillegg kan de bruke kunnskapen kurset gir til å bidra videre når de selv veileder og utvikler yngre kampledere. 

Jeg ser på kurset som en viktig motivasjonsfaktor for alle dommere til å fortsette sin utvikling som kampledere. De skal være stolte av å kunne si: «Jeg har tatt Dommer 2». 

PS! Et nytt Dommer 2-kurs med 16 deltakere starter i dag. Hele kurskalenderen finner du her.