Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Barnehåndball_4er_2.jpg

Intersport Loppetassen Sølvrunden flyttes

Dessverre er situasjonen fortsatt usikker, og tiden knapp frem til opprinnelig kamphelg.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi har i samråd med alle arrangørklubber, besluttet å flytte Sølvrunden til 23. eller 24. april. Det er vanskelig å bruke siste uken før et arrangement, på å planlegge noe vi er usikre på om kan gjennomføres. Så lenge vi ikke vet når myndighetene kommer med mer informasjon, var vi nødt til å ta en avgjørelse som samtidig gjør at arrangørene har mulighet til å søke kompensasjon dersom det blir avlysninger.

Loppetassen er et stort arrangement for klubbene, med mange deltakere og dertil mange både funksjonærer, foresatte og tilskuere, som krever mye planlegging og logistikk. Skulle det likevel åpnes for kamper førstkommende helg, vil enkeltkamper være «lettere» å gjennomføre enn Loppetassen.

Alle kampene flyttes i løpet av dagen, og involverte spillere, foresatte og arrangører vil se endringene i Min Håndball-appen, samt i banedagbøker og på handball.no når dette er gjort. Ber om forståelse for at dette er en stor jobb, slik at det vil ta noe tid.

Av praktiske og tekniske årsaker, endrer vi ikke navn på runden – slik at det fortsatt vil være SØLVRUNDEN som kommer sist denne sesongen.

Merk: Kampene i Gaustadhallen hos Lervik, spilles søndag i ny helg (i stedet for lørdag).

Vi takker alle arrangørklubber for utrolig (som alltid) fleksibilitet og velvilje til å gjøre alt for at våre aller yngste håndballspillere skal få oppleve Sølvrunden. Det er ca. 3400 spillere dette gjelder!

Intersport 4’er runde 4:
Denne runden står fortsatt som oppsatt 22. og 23. januar. Vi kan ikke avlyse/endre før vi får informasjon fra myndighetene, og ber alle om forståelse for dette. Arrangører står klare, dersom det skulle åpnes for kamper. Spillerne i disse årsklassene (8- og 9 år) kan trene som normalt.

For øvrig viser vi til håndballens oppdaterte koronainfo.

Viktig at alle klubber også fremover setter seg godt inn i lokale regler og anbefalinger.