Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Forsvar_640.jpg

Forlengelse av sesongen 2021-22

På grunn av mange utsatte kamper har vi besluttet å forlenge sesongen til ut mai for lag til og med juniorserien.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ettersom det er en del kamper som har blitt utsatt/avlyst på grunn av restriksjoner og covid har vi besluttet å forlenge sesongen til ut mai for lag til og med juniorserien. Dersom det er behov for ytterligere forlenging av sesongen for enkelte klasser, så vil vi eventuelt gå i dialog med de det gjelder senere. Vi vil komme med mer informasjon om hva vi gjør med seniorklassene når det er avklart når seriespill og normal trening kan settes i gang igjen.

NB! Hvis dere avtaler kamper i mai med motstander, må dere huske å ta hensyn til eventuelle turneringer, samt sjekke at hallen er ledig før omberamming meldes inn til regionen. Lagene kan også bruke ukedager i treningstid.

Viktig presisering:
Dersom lag må avlyse/utsette kamper, så er det veldig viktig at motstander, dommere og regionen får beskjed. Det er også fint om dere presiserer i mailen som sendes til regionen at motstander og dommere er/blir informert. Når dere har avtalt nytt kamptidspunkt meldes omberammingen inn via TA.

Dersom dere blir enige om nytt kamptidspunkt for avlyste/utsatte kamper under 14 dager frem i tid, så må klubbene selv melde inn kvalifiserte dommere. Ta kontakt med oss dersom dere trenger hjelp til dette.