Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Fotarbeid_640x360.jpg

Behov for å utsette en kamp?

Dersom det er sykdom i laget, eller uavklar smittesituasjon, kan kampen omberammes kostnadsfritt.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Regjeringens nasjonale smitteverntiltak tilsier at det meste av kamp- og treningsaktivitet fortsatt kan gjennomføres. Norges Håndballforbund mener det er viktig å opprettholde et best mulig tilbud, spesielt til barn og unge, og vi vil fortsette å lytte til helsemyndighetene og deres føringer på feltet. Samtidig har vi respekt for at enkelte synes situasjonen er vanskelig. Det enkelte lag får selv gjøre seg opp en mening om man skal delta på kamp eller ikke.

Dersom dere bestemmer dere for å utsette en kamp pga. smitte eller smittetrykk kan dette gjøres kostnadsfritt. I så fall må dere gjøre følgende:

  • Ta kontakt med motstander, send en mail til nhf.ron@handball.noog informer oppsatte dommere om at kampen er utsatt. Mailen til regionen skal inneholde: kampnummer, beskrivelse av årsak til at kampen må utsettes og eventuelt nytt kamptidspunkt dersom dette er avklart. Dersom ikke nytt tidspunkt er avklart, så vil kampen settes uten dato.
  • Dersom kampen som utsettes i utgangspunktet skal avvikles innen syv dager, må motstander og dommere kontaktes per telefon.

Vi har stor pågang på mail
Det er for tiden stor pågang på mail, så responstiden er noe lengre enn vanlig. Dersom du sender inn en mail som handler om å avlyse/utsette en kamp er det ikke sikkert at vi rekker å svare og/eller fjerne kampen fra TA og Min Håndball før kampstart. Det som er viktig er at dere tar kontakt med motstander, arrangør og oppsatte dommere for å informere om kampendringen. Er kampen denne helgen må alle kontaktes per telefon.