Annonse:
Daikin
Annonse:
Daikin

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Første landslagssamling for LK06

Seks jenter fra Region Øst deltok da Jentelandslaget (LK06) samlet seg for første gang.

Jentelandslaget (LK06) var samlet på en sentral samling i Skien Fritidspark 22.-25. november. Over førti spillere fra hele Norge var kalt inn til samlingen, og jentene var delt i to treningsgrupper. Begge treningsgruppene har hatt fokus på forsvar samt pådrag- og viderespill, og det var en heltent gjeng som deltok i Skien.

Region Øst var representert på samlingen via Andrine With Dahle fra Kjelsås IL, Ida Hylbak fra Oppsal, Charlotte Trondal Elisenberg fra Nordstrand IF, Alva Bjanes Iversen, Martine Ertvaag Brekke og Hennie Nygård Hellebust fra Haslum IL.

De seks jetene fra Region Øst er veldig fornøyde med sin første landslagssamling og sier de har hatt en god og sosial opplevelse. De sier videre at det har vært veldig gøy og lærerikt å være på en slik samling med andre motiverte og ivrige spillere. I tillegg til de seks jentene var Kjetil Teigen Rennesvik til stede på samlingen som var ledet av LK06 trenerne Ane Victoria Mällberg og Gro Hammerseng-Edin. Kjetil er en av våre to regionale trenere for jenter 2006 og han er helt enig med spillere i at dette var en bra samling. Han sier at det også har vært lærerikt for han som nyansatt regional trener i NHF Region Øst å delta på en sentral samling - både for å bli kjent med de andre trenerne, men også bli kjent med spillerne og nivået som er på 2006-kullet. Han supplerer også jentene i at de har fått god veiledning på de fysiske treningene av landslagets fysiske trener Tom Morten Svendsen (Tommo).

Samlingen har gitt motivasjon og inspirasjon som jentene kan ta med seg tilbake til klubbhverdagen og det var en blid gjeng som reiset tilbake til Region Øst 25. november.

Vil du lese mer om LK06 kan du finner informasjon her.