Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år
Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Treningssamling for SPU J15

Vi inviter utvalgte jenter født i 2006 til en treningssamling lørdag 2. oktober i Oppsal Arena.

For å kunne gjennomføre denne samlingen må vi etterkomme de smittevernreglene og restriksjonene som nasjonale og lokale myndigheter har bestemt. Oppsal Arena vil bli delt i ulike smittevernområder og med det prinsippet at gruppene fordeles på ulike deler av anlegget. Det er delt inn i 8 treningsgrupper som vil ha to økter hver, og hver gruppe vil få informasjon om program og oppmøtetidspunkt senere.

Uttaket finner du her.

Uttaket er basert på spillerutviklernes observasjoner samt klubbtrenernes nominasjoner av sine spillere. Det er en forutsetning at spilleren er skadefri, og kan delta på samlingen for fullt.

Vi gjør oppmerksom på at det vil kun være adgang for utøvere, spillerutviklere, dugnadspersonell og administrative ansatte i Norges Håndballforbund Region Øst i anlegget.

Forfall:

  • Dersom du eller medlem av din husstand har symptomer som kan knyttes til covid-19 skal du ikke møte/delta på treningssamlingen før det er bekreftet, gjennom test, at du og/eller husstandsmedlem ikke er covid-19 smittet.
  • Er du for tiden skadet skal du melde forfall.

Eventuelle melding om skade/sykdom varsles Trine Sneeggen Fors per epost trine.sneeggenfors@handball.no. Merk eposten "Forfall treningssamling J15»