Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20181028_NM-Veteran_Follo_G45_640x360web_foto_Svein-Erik-Fylkesnes.jpg
Follo G 45 under NM Veteran 2018

Regionalt Veteranarrangement

NHF Region Øst inviterer til et lokalt arrangement for våre klubber med spillere i veteranalder.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Som en konsekvens av at NM Veteran nå har blitt avlyst to ganger, ønsker NHF Region Øst å invitere til et lokalt arrangement for våre klubber, dommere og lag med spillere i veteranalder. Arrangementet er planlagt avviklet på oppsatte NM Veteran dato, med spilledag lørdag 30. oktober og søndag 31. oktober, i Fredrikstad.

NB! Gjennomføring av arrangementet forutsetter at nasjonale og lokale retningslinjer tillater det.

Basert på hvilke lag som var påmeldt i Bergen inviterer vi til følgende klasser: J/G 33, J/G 40 og J/G 50. Spilletiden er 2x15 minutter i alle kamper. 

Påmelding gjøres i TurneringsAdmin (TA). Deltakelse er gratis for alle lag, men det foreligger et trekningsgebyr på 1000,- Påmeldingsfristen er 15. september. 

Mer praktisk informasjon har blitt sendt til klubbenes offisielle e-post.

Vi håper flest mulig av Region Østs klubber ser mulighet for å skape ny giv blant sine veteraner med denne arrangementsmuligheten. Samtidig er dette en god mulighet for å forsøke å rekruttere nye veteranspillere og lag inn til arrangementet. NM Veteran er en viktig bidragsyter til at svært mange klubbledere, aktive, trenere og dommere fortsatt holder på med håndballen i sine lokalmiljø. Vi oppfordrer alle våre klubber til å forsøke å skape et miljø for alle dem som tidligere har vært aktive!

Arrangementet er selvsagt ingen fullverdig erstatning for en skikkelig fullskala NM Veteran. Tross dette håper vi på stor oppslutning rundt en regional veteranhelg. Sånn sett kan arrangementet være en god start på en rekordtidlig oppkjøring til NM Veteran 2022 som arrangeres i Bergen 27. – 30. oktober 2022 (kamper spilles 28. – 30. oktober).