Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

FolloHK_rullestol_lagbilde.jpg

Lyst på en morsom treningskamp?

Follo HK Rullestolhåndball trenger kamptrening og inviterer lag i Region Øst til Langhushallen på lørdager.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Follo HK Rullestolhåndball er et miks-lag som består av omtrent 18 spillere fra Viken og Oslo. Laget trener hver lørdag formiddag i Langhushallen. På treningene har de fokus på ballkontroll, teknikk, pasninger og spillforståelse. Selv om de er kreative på trening, så har de et dårlig kamptilbud da det eneste andre laget som driver med rullestolhåndball i Norge er i Bergen.

I slutten av oktober skal Follo HK Rullestolhåndball til Belgia for å spille turnering. For å få kamptrening inviterer og utfordrer de andre lag i regionen til treningskamper. Motstanderne setter seg i rullestoler og spiller kamp mot Follo. I utgangspunktet ønskes det lag fra juniorserien og de forskjellige divisjonene i Region Øst. Kampene spilles i Follos treningstid; lørdager i Langhushallen fra kl. 12-14.

Har DITT lag lyst til å spille treningskamp mot Follo HK Rullestolhåndball? Ta kontakt med trener Susanne Utgård (susanneutgard@hotmail.com) og sett gjerne oss på kopi (nhf.ron@handball.no). Dersom dere ønsker å spille treningskamp, men har en seriekamp samme dag, kan dere selvsagt omberamme seriekampen gratis.