Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Illustrasjonsbilde_beach_640x360web_fotoSveinAndreSvendsenNM2017.jpg

Kommunalt oppsett i beachserien

Årets beachserie vil gjennomføres kommunalt, og oppsettet publiseres fredag 14. mai.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

På grunn av usikkerhet rundt gjenåpning av kamper på tvers av kommuner har vi besluttet å gjennomføre et kommunalt oppsett i kommuner med tilgjengelige beachbaner. Per i dag er det dessverre en del kommuner hvor det ikke er lov med kommunal kampaktivitet. Vi har derfor utsatt oppstart til 31. mai i håp om at flere lag kan være med. Kampaktiviteten vil foregå fra 31. mai til 20. juni. Kampoppsettet publiseres fredag 14. mai.

Viktig info:

  • Klubben som står som arrangør er ansvarlig for å sette seg inn i hvilke retningslinjer som gjelder i kommunen.
  • I år blir det ikke gjennomført sluttspill, derfor viker regelen om begrensninger iht. bruk av spillere på tvers av lagene.
  • Det vil ikke bli sendt ut påmeldingsavgift, men dommerutgiftene vil bli fordelt mellom klubbene basert på antall gjennomførte kamper. Kostnad per lag vil uansett ikke overstige påmeldingsavgiften.
  • Lagene fra Asker kommune er satt i pulje med andre Asker-lag fra Region Sør, og blir derfor ikke med i oppsettet til Region Øst.
  • I de kommunene hvor det er lov med kommunal kampaktivitet, men ikke tilgang på beachbaner, oppfordrer vi klubbene til å ta kontakt med nærliggende lag og opprette en morsom turnering i form av treningskamper, flyball eller lignende. Dette gjøres i regi av klubben.
  • I de kommunene hvor det er lov med kommunal kampaktivitet, men ikke er andre klubber å spille mot; lag gjerne en internturnering innad i klubben.

Lurer du på noe angående beachhåndball i Region Øst? Her finner du all informasjonen du trenger.