Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

RØ_Beach.jpg

Beachserien kan spilles i tre kommuner

Lillestrøm, Nordre Follo og Vestby kan spille beachkamper i henhold til nye retningslinjer.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kampene er publisert og finnes her. Dommere blir satt opp fortløpende.

De fleste kommunene i regionen får nå lov til å drive med lokal aktivitet. Det er riktignok ikke alle kommuner som har beachbaner. Vi oppfordrer derfor klubbene som ikke har beachbaner til å finne på noe morsomt i form av treningskamper, flyball eller lignende. De kommunene som har åpnet for kommunal aktivitet, men ikke har andre lag å spille mot, kan nå reise til nabokommunen dersom smittesituasjonen er lik i begge kommuner. NB! Sjekk hvilke retningslinjer som gjelder i din kommune.

De kommunene som har beachbaner kan sette opp treningskamper innad i kommunen. Ta kontakt med Neda dersom dere trenger hjelp til å få tak i dommere til treningskamper i beach.

Viktig info om beachserien:

  • Klubben som står som arrangør er ansvarlig for å sette seg inn i hvilke retningslinjer som gjelder i kommunen. Vi ber dere ta kontakt med oss dersom det oppstår endringer i retningslinjene.
  • I år blir det ikke gjennomført sluttspill, derfor viker regelen om begrensninger iht. bruk av spillere på tvers av lagene.
  • Det vil ikke bli sendt ut påmeldingsavgift, men dommerutgiftene vil bli fordelt mellom klubbene basert på antall gjennomførte kamper. Kostnad per lag vil uansett ikke overstige påmeldingsavgiften.

Beachhåndball i Oslo

I lys av de nye retningslinjene til Oslo kommune ser vi dessverre at vi ikke kan gjennomføre kommunalt oppsett i beachserien som planlagt. De nye reglene åpner for kamper og mindre konkurranser for alle under 20 år, men at dette primært skjer i lokalmiljøet. Alle bør ha fokus på arrangement innad i idrettslaget, eller med en naboklubb. 

For beachhåndballen vil dette tilsi at Oslo-kampene som er oppsatt på tvers av kommunen ikke kan spilles. På bakgrunn av dette vil vi fjerne de oppsatte Oslo-kampene i TA. Idrettslagene står fritt til å avtale treningskamper med lagene innad i klubben, eller eventuelt avtale med naboklubben.

Lurer du på noe angående beachhåndball i Region Øst? Her finner du all informasjonen du trenger.