Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Seriespill i Region Øst våren 2021

Tiltaksnivåene i kommunene i Region Øst tillater ikke kampaktivitet til og med søndag 25. april.

I lys av situasjonen tidligere i vinter, besluttet vi å forlenge sesongen med mulighet for kamper til og med søndag 9. mai. Vi ser nå at det er lite sannsynlig å få gjennomført flere seriekamper – det vil si at sesongen dessverre i prinsippet er over.

Skulle det mot formodning åpne opp for kampaktivitet i noen kommuner innen 9. mai, så står lagene fritt til å beramme og spille de eventuelt gjenstående kommunale kampene.

Vi håper at det kan åpnes opp for kampaktivitet før sommerferien – i første omgang kommunalt. Når dette skjer, oppfordrer vi klubbene til å gjøre det de kan for å få til noen kamper eller andre morsomme aktiviteter med andre lag. Ta gjerne kontakt med oss dersom dere trenger tips eller råd tilknyttet dette.

Vi i Region Øst håper og tror at neste sesong vil bli mye bedre enn årets. Nå må vi se framover og glede oss til vi kan trene som normalt og spille kamper igjen. Hold motivasjonen oppe, og del gjerne treningstips og gode historier med oss som vi kan dele på vår Facebook-side.

Påmeldingen for neste sesong er åpen med påmeldingsfrist 30. april.