Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år
Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Presentasjon og opptak fra webinaret

I mars gjennomførte vi tre webinarer om sesongen 2021-22 – hvor nærmere 400 klubbmedlemmer deltok.

Vi inviterte daglig ledere, sportslig ledere og styreledere til vårens informasjonsmøter, men ønsket også trenere og lagledere velkommen.

Målet med møtene var å presentere spilltilbudet for den nye sesongen, svare på eventuelle spørsmål og komme med presiseringer. Vi ønsker å takke alle som deltok, og for alle innspill vi mottok både under og etter webinarene.

Det er viktig at alle setter seg inn i SPILLTILBUDET og SESONGBESTEMMELSENE til Region Øst.

Agendaen var følgende:

  • Spilltilbudet sesongen 2021-22
  • Nivå i aldersbestemte klasser
  • Nytt for sesongen
  • Belastning
  • Påmelding
  • Sesongbestemmelser

Her finner du presentasjonen som ble brukt under webinaret (PDF).

Under kan du se opptaket vi gjorde av webinaret den 25. mars:

Presiseringer
Enkelte temaer er gjennomgående for spørsmål og her finner dere en oversikt over disse presiseringene:

Antall kamper i løpet av en sesong: NHF har kommet med en anbefaling om maks 45 kamper i løpet av en sesong. Med antall kamper menes kamper i fulltid. Flyball og Temaserie har kortere spilletid, og disse kampene regnes ikke inn i det totale antall kamper i løpet av en sesong som er forsvarlig med tanke på belastning.

Rapportering om feil nivå: Vi oppfordrer alle trenere og lagledere til god tone og dialog under kamper. Ingen er tjent med å vinne eller tape med mange mål. Om du likevel opplever at et lag vinner mye og kanskje skulle spilt på et annet nivå, ta kontakt med oss. Vi anbefaler alle å sette seg inn i denne saken om nivå.

Lerøy- og juniorserien: Partner/prestasjons-avtaler der Prestasjonsklubben melder på Lerøylag må også Prestasjonsklubben melde på lag i Juniorserien (uansett nivå).

Planlegging av kamper: Et gjentagende ønske fra alle møtene; fint om alle planlegger kamper så godt det lar seg gjøre – så slipper noen å få henvendelser om omberamminger som utgjør mange kamper på en kort periode. Tenk belastning gjennom hele sesongen. Bruk spillere på nivået de behersker og sørg for at alle som er med på kamp, får spille.

Refusjon av påmeldingsavgifter for sesong 2020-21: Klubbene fikk en e-post 22. mars som inneholdt informasjon om refusjon av påmeldingsavgifter for inneværende sesong.

Registrering av treningstid og halleie: Det er svært viktig at informasjon om klubbenes treningstid og halleie blir registrert slik at dette kan kartlegges. Dersom deres klubbleder ikke har svart, kan dere gjøre det via denne linken.