Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Fotarbeid_640x360.jpg

Full stans for innendørs idrettsaktiviteter

Mandag 15. mars besluttet regjeringen å innføre strenge tiltak i Oslo og Viken, som er gjeldene frem til 11. april.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fra 16. mars til 11. april er det ikke tillat å organisere idrettsaktivitet for voksne og unge (med ett unntak, se under) i Oslo og Viken. Det er tillatt med utendørs idretts- og fritidsaktiviteter for barn og unge under 20 år, så lenge dette skjer i grupper på inntil 10 personer og alle deltakerne kommer fra samme kommune. Det anbefales at aktivitetene foregår på en slik måte at man kan holde minst to meters avstand mellom deltakerne. Les mer på Regjeringen.no.

På bakgrunn av dette har vi besluttet å sette alle kampene ut sesongen uten dato: Med unntak av Loppetassen Bronserunden. Dersom det på et senere tidspunkt åpnes opp for kampaktivitet i kommunen, står lagene fritt til å avtale ny kamptid med motstander. Kampene kan berammes frem til og med første helgen i mai.

Vi håper at våre klubber ser etter muligheter og finner gode alternativer til trening og samhold innenfor de retningslinjene som gjelder. Frem til vi møtes igjen i hallene må vi jobbe for å ta vare på hverandre - dommerne, de som er i styret, trenerne, barna, ungdommen og idretten vår.