Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Endringer i kampoppsettet

De nasjonale retningslinjene påvirker kampaktiviteten i januar. Kampene i uke 3 er flyttet til uke 10.

I tråd med myndighetenes anbefalinger, har vi besluttet å flytte alle kamper fra uke 3 (18.-24. januar) til uke 10 (8.-14. mars). Alle kampene ble avpublisert en kort periode mandag 11. januar.

De flyttede kampene er satt uten klokkeslett. Dersom ny kampdato ikke passer, ber vi dere om å ta kontakt med motstander, avtale ny dato og sende inn en omberammingssøknad i TurneringsAdmin (TA). Dette vil være kostnadsfritt.

Kampene for 9-12 år som var satt opp de første ukene i januar er satt uten dato og vil ikke lenger være tilgjengelig i terminlistene. Ønsker lagene å spille disse kampene kan dere ta kontakt med oss.

Kamper i regionscupen som er avtalt spilt i januar, vil bli satt uten dato. Lagene blir enige om ny dato når situasjonen tilsier dette.

Vi følger retningslinjene tett, og gjør oppmerksom på at endringer kan forekomme for de resterende kampene i januar og februar. Vi kommer til å ta en vurdering av situasjonen hver mandag fremover. Pga. usikkerhet rundt oppstart av trening og kamp, vil vi ikke rydde i/pakke hallene før det åpner opp for kampaktivitet.