Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Endringer i kampoppsettet

De nasjonale retningslinjene påvirker kampaktiviteten i februar. Kampene i uke 5 blir flyttet til uke 12.

I tråd med myndighetenes anbefalinger, har vi besluttet å flytte alle kamper fra uke 5 (1.-7. februar) til uke 12 (22.-28. mars). Alle kampene blir avpublisert en kort periode mandag 25. januar.

De flyttede kampene blir satt uten klokkeslett. Dersom ny kampdato ikke passer, ber vi dere om å ta kontakt med motstander, avtale ny dato og sende inn en omberammingssøknad i TurneringsAdmin (TA). Dette vil være kostnadsfritt.

Kampene for 9-12 år som var satt opp i denne perioden er satt uten dato og vil ikke lenger være tilgjengelig i terminlistene. Ønsker lagene å spille disse kampene kan dere ta kontakt med oss.

Kamper i regionscupen som er avtalt spilt i disse ukene, vil bli satt uten dato. Lagene blir enige om ny dato når situasjonen tilsier dette.

Vi følger retningslinjene tett, og gjør oppmerksom på at endringer kan forekomme for kampene i februar og mars. Vi kommer til å ta en vurdering av situasjonen hver mandag fremover. Pga. usikkerhet rundt oppstart av trening og kamp, vil vi ikke rydde i/pakke hallene før det åpner opp for kampaktivitet.