Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

ball004_640x360web.png

Endringer i kampoppsettet

De nasjonale retningslinjene påvirker kampaktiviteten i februar. Kampene i uke 8 blir flyttet til senere helger.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I tråd med myndighetenes anbefalinger, har vi besluttet å flytte alle kamper fra uke 8 (22.-28. februar) til senere helger. Alle kampene blir avpublisert en kort periode mandag 15. februar.

De flyttede kampene blir satt uten klokkeslett. Dersom ny kampdato ikke passer, ber vi dere om å ta kontakt med motstander, avtale ny dato og sende inn en omberammingssøknad i TurneringsAdmin (TA). Dette vil være kostnadsfritt.

Kampene for 9-12 år som var satt opp i denne perioden blir satt uten dato og vil ikke lenger være tilgjengelig i terminlistene. Ønsker lagene å spille disse kampene kan dere ta kontakt med oss.

Kamper i regionscupen som er avtalt spilt i disse ukene, vil bli satt uten dato. Lagene blir enige om ny dato når situasjonen tilsier dette.

Vi følger retningslinjene tett, og gjør oppmerksom på at endringer kan forekomme for kampene videre i sesongen. Vi kommer til å ta en vurdering av situasjonen hver mandag fremover. Pga. usikkerhet rundt oppstart av trening og kamp, vil vi ikke rydde i/pakke hallene før det åpner opp for kampaktivitet.