Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel
Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kampoppsettet i januar er publisert

Med forbehold om endringer har vi ryddet i hallene og publisert kampene i januar.

Oppdatering: Vi har flyttet alle kampene fra uke 2 til uke 9 og kampene fra uke 3 til uke 10. Vi tar en ny vurdering hver mandag framover.

Per nå har vi kun pakket hallene og satt tidspunkt på kampene i januar. Resten av sesongen er publisert uten tidspunkt, da vi venter på nye retningslinjer som kommer på starten av nyåret. Vi antar at det blir en del endringer framover.

For aldersgruppen 13 år-junior er de publiserte kampene utsatte kamper fra høstsesongen. For aldersgruppen 9-12 år er det opprettet en ny serie. Vi har lagt inn 20 minutter mellom hver kamp der det er mulig, og fem minutter mellom kampene i Kortbaneserien for 9-åringene. Dette for å sikre god tid mellom kampene, slik at det er lettere å opprettholde godt smittevern.

Det er planlagt to runder i 4’er håndball i januar, se egen nettsak for Intersport Loppetassen Sølvrunde og Intersport 4’er runde 4

Vi har tatt beslutningen om å utsette alle kampene den første helgen i januar grunnet usikkerhet rundt retningslinjer i kommunene. De fleste kommunene skal komme med ny informasjon i starten av januar, og vi kommer til å følge opp dette fortløpende. Det vil derfor komme endringer i kampoppsettet.

Viktig info:

  • Kampene som var satt opp helgen 9-10. januar er flyttet til helgen 6-7. februar. Dersom det har oppstått kollisjoner, har kampen blitt flyttet til en ledig helg.
  • Ukeskamper i uke 2 er ikke flyttet av oss. Dette må lagene selv avtale da de er berammet til treningstid.
  • Kamper for 9-12 år som var satt opp den første helgen i januar er satt uten dato og ikke lenger tilgjengelig i terminlistene. Ønsker lagene å spille disse kampene kan dere ta kontakt med oss.
  • Noen kamper har blitt flyttet fra lørdag til søndag og omvendt.

Smittesituasjonen i Region Øst er og har vært svært ulik fra kommune til kommune. Noen har fått spille kamper, noen har trent i hall, andre har trent ute, mens noen har hatt totalt forbud mot trening; så det er mange hensyn som må tas. Vi vet dessverre ikke noe mer enn dere om når kampene kommer i gang igjen. Derfor er vi avhengig av god kommunikasjon med klubbene, slik at vi sammen kan finne ut av hva som blir mest hensiktsmessig for det enkelte lag/klubb. Det er veldig vanskelig å si hvordan situasjonen er om 3-4 uker, men vi prøver å være "klare" dersom vi får grønt lys. Blir situasjonen værende slik den er nå så er det klart at vi må gjøre endringer. Her må vi i regionen være fleksible og være forberedt på endringer underveis.

Flytting av kamper:
Under omberammingsperioden har en del kamper blitt flyttet uten at begge lag har vært involvert. Dersom ny kampdato ikke passer, ber vi dere om å ta kontakt med motstander, avtale ny dato og sende inn en omberammingssøknad i TurneringsAdmin (TA). Dette vil være kostnadsfritt.

Vi ber alle klubber og lag om å se gjennom oppsettet og vurdere sin situasjon. Dersom dere har doble kamper, for tett kampprogram eller ønsker en senere oppstart er dere velkommen til å omberamme disse kampene kostnadsfritt. Disse omberammingene må gjøres i TA. Her kan du lese om hvordan du omberammer.

I mellomtiden får vi være nøye på smittevernreglene og retningslinjene som er satt av myndighetene og kommunene. Frem til vi møtes igjen i hallene må vi jobbe for å ta vare på hverandre - dommerne, de som er i styret, trenerne, barna, ungdommen og idretten vår, slik at vi kommer sterkt tilbake når muligheten byr seg.