Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

God jul_RØ_2020.png

God jul og godt nyttår fra oss på regionskontoret

Vi ønsker å takke alle klubber og samarbeidspartnere for året som har gått.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi på regionskontoret ønsker alle våre håndballvenner en riktig god jul og et godt nyttår! 2020 har vært et tøft år for de fleste - hvor hverdagen ble snudd på hodet i mars. Det har vært en rar og krevende tid, samtidig opplever vi at vi i regionen og NHF har vært løsningsorienterte, kreative og forsøkt å se på muligheter. Vi ser også at mange av våre klubber har sett etter muligheter og funnet gode alternativer til trening innenfor de retningslinjene som er. Klubbene har også vist forståelse for endringene og beslutningene som har dukket opp på kort varsel.

Vår idrettsaktivitet drives gjennom frivillighet, og vi vil takke alle dere som gjør en fantastisk jobb for at alle som elsker denne idretten skal få mulighet til å utøve den på ulike områder og nivåer. Vi ønsker å rette en stor takk alle klubber og frivillige som har lest seg opp på retningslinjer, markert tribunen med en meters mellomrom, scannet QR-koder og likevel skapt god stemning i hallen. Vi er virkelig imponert over deres innsats!

Vi jobber nå med å planlegge neste del av sesongen og håper i det lengste på at vi kommer i gang med kamper, og får til et oppsett med god og fornuftig kampaktivitet utover våren. Frem til vi møtes igjen i hallene må vi jobbe for å ta vare på hverandre - dommerne, de som er i styret, trenerne, barna, ungdommen og idretten vår, slik at vi kommer sterkt tilbake når muligheten byr seg.

Riktig god jul og godt nyttår ønskes fra alle oss i NHF Region Øst. Vi håper på et bedre håndballår i 2021. 

Kontorets åpningstider i juleferien:
23. desember: 8-15:45
24.-25. desember: Stengt
28.-30. desember: 9-14 (delvis bemannet)
31. des.-1. jan.: Stengt

I julen vil telefon- og mailhenvendelser kun bli sporadisk besvart. Vil du kontakte oss ber vi deg derfor kontakte oss på nhf.ron@handball.no, slik at du får svar så raskt som mulig.