Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Intersport Loppetassen utsettes

Helgen 14. og 15. november var nesten 400 lag klare for sesongens første runde: Bronserunden.

Denne runden blir nå sesongen siste - istedenfor den første.

Vi har besluttet å utsette BRONSERUNDEN – det er ikke forsvarlig å arrangere et slikt arrangement med de varslene Regjerningen kom med torsdag 5. november. Selv om flere haller er åpne, og det vil være lokale retningslinjer som gir rom til å kunne gjennomføre runden – håper vi på forståelse for at vi må gjøre det likt for alle i hele regionen.

Ny kamphelg blir:

Lørdag 24. eller søndag 25. april 2021.

Årsaken til at vi ikke skyver på hele Loppetassen (Sølvrunden i januar, Gullrunden i februar, Stjernerunden i mars), er av hensyn til logistikken. Arrangørene av disse rundene har reservert hallene og øvrig seriekamp-oppsett tar hensyn til dette.

Stjernerunden spilles 20. og 21. mars, derfor blir 4. og 5. april for tidlig. Deretter kommer påsken, og Intersport 4’er runde 6 arrangeres 17. og 18. april og legger «beslag» på mange haller.

Alle klubber mottar denne informasjonen også på e-post. Kampene flyttet til ny dato umiddelbart, slik at det er enkelt å synke med kalender og Min Håndball. Det er kun dato som endres. Samme arrangør, hall, baner og tidspunkt.

Merk frist fredag 26. mars:

Lag som er påmeldt, vil få en mulighet til å trekke seg eller melde på flere lag (om det åpnes for å kunne benytte flere baner).

24. - 25. april er siste offisielle kamphelg for gjennomføring av kamper i Region Øst sesongen 2020-21. Frist for av- eller påmelding er 26. mars 2021 – og dette gjøres på e-post til: Anki.lian.spanic@handball.no

Håper alle forstår denne avgjørelsen, og at hele Norge nå deltar i dugnaden slik at vi igjen kan få samlet barna til kamper og andre aktiviteter. Dere ute i klubb har gjort en fantastisk jobb med rekruttering – så vi håper alle spillere og trenere blir tatt godt vare på i perioden vi står foran.