Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Treningsleir_Kolbotn.jpg

Når cup går ut, kommer trening inn

Kolbotn J14 hadde som mange andre gledet seg til å dra på turnering i utlandet.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

J14 på Kolbotn skulle helgen 11.-13. september deltatt i en turnering i Gøteborg, som var pågang til å bli tradisjon. Turneringen har på en måte vært starten på sesongen og båret preg av høy sosial faktor. Dessverre måtte de i år melde avbud på grunn av situasjonen i Norge og verden.

- Vi hadde jo ikke lyst til å ikke finne på noe, når en helg egentlig var satt av til håndball. Vi kastet oss rundt sjekket alternativene, som ikke var mange, men fikk napp i Brumunddal. Det eneste vi trengte var en hall og ett sted å bo. I Brumunddal hadde de begge deler og vi kunne reise på treningssamling, sier hovedtrener Tom Arnesen.

Brumunddal tok dem i mot med åpne armer og en vennlighet uten sidestykke.

- Vi fikk en hel hall for oss selv, bodde på Hotell og kjørte buss til, legger Arnesen til.

Treningsleir_Kolbotn2.jpg

Jentene la seg ikke på latsiden, det var 1 trening fredag, 3 treninger lørdag og 1 trening søndag. Det var ikke en økt hvor innsats, vilje og tæl ikke stod i førersetet. Etter tredje økt lørdag, var jentene så gira, at de gjerne ville holde på litt lengre.

- Dette ga oss muligheten til å gjøre ting bedre og mer enn hva vi får til i løpet av en vanlig uke. Vi hadde også med oss en ringrev av en målvakt, Heidi Halvorsen, som valgte Kolbotn J14 fremfor mann og barn, og ga vår målvakt to dager med ene-fokus.

Med slike fasiliteter som Brumunddal kunne varte opp med, var det ikke noe problem å følge smittevernreglene. Laget hadde god dialog med kommunen som godkjente opplegget. Hotellet og HMK Buss spilte også på lag med i henhold til regelverket.

Treningsleir_Kolbotn3.jpg

Det ble ikke tur til Gøteborg og Liseberg, men det ble en helg med masse av det jentene liker best, nemlig trening og substituttet ble kanskje egentlig bedre.

Tom Arnesen har en klar beskjed til andre lag:

- Selv i dagens situasjon er det fullt mulig å gjennomføre aktiviteter og da etter de retningslinjer som er satt. Vi kan anbefale Brumunddal som sted for en treningssamling eller to. Dette ble en helg med glede, utvikling og samhold!