Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hederspris_2020_Nesodden.jpg

Nesodden HK er årets klubb

Torsdag 4. juni dro styremedlemmene Nina Frivold og Hanne Skogli til Nesodden for å overrekke prisen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Prisen skulle tildeles en klubb som har et bredt perspektiv på sin aktivitet, og som også har et bevisst forhold til både inkludering og helse hos sine spillere, trenere og ledere. Klubben har den siste sesongen arbeidet godt med både utvikling av spillere, trenere, dommere og ledere, og nyter stor anseelse og respekt i området sitt. De har gjennomgått flere moduler i "Klubbhuset" og oppnådd gode resultater med sin klubbutvikling. I så måte har klubben på ett eller flere av disse områdene satt en "best praksis" i sitt distrikt.

Nesodden håndballklubb ble stiftet i 1992 og er 100% frivillig og foreldredrevet. Klubben er solid forankret i lokalmiljøet, og er kreative og bevisste i rekrutteringsarbeidet sitt. Blant annet gjennomfører de sommertrening, «kompisdagen» og håndballcafe. Klubben er bevisste på at beliggenheten gjør at de ikke kan satse store ressurser på spilltilbud etter 15 år, men derimot har de stort fokus på juniorklassene.

De som nominerte skrev blant annet:
”Nesodden HK har et sultent styre og sportslig utvalg, som p.d.d. har tatt Klubbanalysen og flere moduler i Klubbhuset. De er i full gang med å forankre en sportslig plan. I tillegg er Nesodden HK gode på arrangement. De legger mye detaljer i ordinære seriekamper, med blant annet speaker og oppfordring til Fair Play. De er også populære arrangører av Minirunder og gjennomfører Rema 1000 Håndballskole for medlemmene sine”

Torsdag 4. juni dro styremedlemmene Nina Frivold og Hanne Skogli til Nesodden for å overrekke prisen.

Klubbens leder, Gry Stine Kopperud, er tydelig rørt over å motta prisen.

- Vet du, dette er så stort for NHK. Å få denne prisen viser at vi har jobbet systematisk og riktig, og ikke minst, viser at vi har klart å bygge en kultur for bredt samarbeid mellom oss i styret, til trenere og dommere, og ut til barna og ungdommene. Og ikke minst, viser at vi alle jobber mot samme mål: Å legge til rette for gode hverdagsopplevelser, beholde flest mulig lengst mulig og identifisere muligheter til våre talenter. Dette er motivasjonsskapende for absolutt hele klubben!

Kopperud ønsker å berømme styret, og hvordan de har jobbet med å inkludere råd fra regionen samt hvordan de er åpne for kommunikasjon og samarbeid. De samarbeider godt med trenere, lagleder, det tidligere styret og Nesodden kommune.

-Vi føler vi er på et godt sted, og er veldig glad for at andre også ser den jobben vi har lagt ned. Dialogen flyter godt i klubben med en positiv tone, og spesielt viktig er forankringen vi har til aktiviteter i sportslig plan og vårt årshjul.

Hun lover å fortsatt fokusere på god klubbdrift, skape god kultur og sikre samarbeid med regionen, trenere, lagledere, dommere, utøvere og sponsorer.

- Dette ga oss skikkelig motivasjonsboost. Vi er så stolte! 

NHF Region Øst gratulerer med velfortjent pris og ønsker Nesodden lykke til videre i arbeidet!