Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr
Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hvem synes DU skal hedres for sin innsats?

Denne våren/sommeren skal det deles ut fire hederspriser og vi ønsker nominasjoner fra våre medlemmer.

Her kan man nominere seg selv, andre, sin egen klubb eller andre klubber.
Prisene skulle egentlig deles ut under Regionstinget, men på grunn av koronaviruset ser vi på andre muligheter for utdeling.

Frist for nominering med begrunnelse er tirsdag 31.mars.

Hederspriser 2020 med kriterier

Årets unge ildsjel (16-25 år)
Tildeles en person mellom 16 og 25 år som har gjort en solid innsats for klubben sin. Personen kan enten være trener, tillitsvalgt eller ha andre verv i klubben.

Premie: 20 000,- som går til vinnerens klubb. Region Øst ønsker at kr. 10000 skal øremerkes utvikling av unge medlemmer.

Årets dommerarbeid i klubb
Tildeles en klubb som har jobbet aktivt og systematisk med dommerarbeid. Klubben utvikler dommere og dommerutviklere som er engasjerte og stolte både på og utenfor banen.

Premie: 20 000,- til klubb + Diplom

Årets Klubb
Vinneren er en klubb som har et bredt perspektiv på sin aktivitet, og som også har et bevisst forhold til både inkludering og helse hos sine spillere, trenere og ledere. Klubben har den siste sesongen arbeidet godt med både utvikling av spillere, trenere, dommere og ledere, og nyter stor anseelse og respekt i området sitt. De har gjennomgått flere moduler i "Klubbhuset" og oppnådd gode resultater med sin klubbutvikling. I så måte har klubben på ett eller flere av disse områdene satt en "best praksis" i sitt distrikt.

Premie: 20 000,- + Diplom

Årets inkluderingspris
Tildeles en klubb som aktivt arbeider med å styrke inkludering av barn, unge og voksne med flerkulturell bakgrunn og/eller med funksjonsnedsettelse.

Premie: 20 000,- + Diplom

Forslag på nominasjoner sendes til janne.tuven@handball.no
E-posten merkes med ”Hederspris 2020”.